Alla inlägg under januari 2010

Av Marie Grinde - 21 januari 2010 21:36

Då har man gjort sig fin idag, 3½ timme satt man i en stol hos frisören o först blev jag inte nöjd så då tog det dubbelt så lång tid,men om man ska vara fin så får man lida pin.


När jag kom tillbaks till bror så var det fullt hus o matlagningsdax,inbakad kassler o klyftisar med sås o sallad o till efterrätt blev det tårta o kaffe *mums*


Bror har bihålsinflammation,så man kan ju hoppas på att jag klarar mig ifrån det nu,har inte tid att vara sjuk nu.


Imorrn åker jag tillbaks till Sveg igen med 7-bussen. Tänkte ta den sena bussen men ska förbi dollar o apoteket innan dom stänger.


Fredagsmys imorrn men jag saknar något...?


FÖRE

  


EFTER

  



Av Marie Grinde - 21 januari 2010 10:47

Grattis Pappa på din dag :)


http://www.youtube.com/watch?v=OQim_tGoxFc


Ja, må han leva!
Ja, må han leva!
Ja, må han leva uti hundrade år!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva uti hundrade år!


Och när han har levat
Och när han har levat
Och när han har levat uti hundrade år!
Ja, då ska han skjutas.
Ja, då ska han skjutas
Ja, då ska han skjutas på en skottkärra fram!


 


Du finns alltid där när jag behöver dig. Du är en källa av styrka och vägledning. Med dig känner jag mig trygg. Kanske borde jag berätta för dig oftare hur mycket jag uppskattar dig,men du är den jag älskar. Du är ljuset i mitt liv.

Av Marie Grinde - 20 januari 2010 21:45

Idag har jag kännt mig som glad-gladare-gladast o allt började med då jag ringde för att kolla hur mycket pengar jag hade på kontot o då tänkte jag bara ehh va,vaddå?! Jag var tvungen att gå in på internetbanken o kolla om det verkligen stämde o visst det stämde men hur liksom. Jag ringde försäkringskassan o kollade. På ungefär 1½ år har jag fått för lite pengar ifrån dom,så det var bara tacka o ta emot o pengar säger man inte nej till precis :) Nu är hela skulden på hm betald o halva till pappa,men han kommer säkert få mer då riktiga lönen kommer :)


Nu är jag "hemma" i Hede igen o imorrn fyller pappa år så då blir det tårtkalas igen, men först ska jag fixa frulle till min bror som kommer hem vid 9.30 o sen vid 12-tiden ska jag iväg till Hårhagen o klippa o slinga håret,eller ska jag färga hela håret? Hmm..det återstår att se,spänningen närmar sig.


Busschaffören- "Under 20år?"

Jag- "Nej"

Busschaffören- "Inte? Hmm..nähä"

Jag- "Nä,man ska ju vara ärlig men jag kunde sagt ja där"

Busschaffören- "Haha jo precis,men det är bra att du är ärlig,inte många som är det"


Jag ser det snöar,jag ser det snöar...osv osv =P


Nu har bror,Madde o kidsen gått o lagt sig o här sittter jag helt ensam o ser hur dom små vita flingorna faller ner på marken. Men snart ropar sängen på mig oxå.


På fredag åker jag tillbaks till Sveg igen o då blir det  mest lugnt,ska jobba hela helgen så då blir det nog att städa resten av kylarna,eller vad säger du Elin? =P


Jag hittade länken till alla danser som ska vara i Sveg under detta år =D

http://www.danslogen.se/dansstallen/spelplan/folkets_hus_sveg


Bild för kvällen,osminkad o allt..usch. Men jag bjuder på den =P

  





Av Marie Grinde - 19 januari 2010 19:03

"Det brinner" var det många som sa i Östersund i söndagskväll. En storbrand i lindexhuset o allt började på vinden. När allt var släckt började det komma småbränder i lägenheterna i samma hus men nu får vi hoppas på att allt är släckt. Brandmännen har inte haft så här stor brand på sex år o det är inte säkert att huset går att rädda o branden kan vara anlagd.

http://op.se/ostersund/1.1730606

http://ltz.se/nyheter/ostersund/1.1732914


Semlorna rullar fortfarande på löpande band,både stora som små o Mer kommer det att bli för än är det inte fettisdagen.


Redan den 19 januari,för 10 dagar sen fyllde man år o på torsdag är det pappas tur o på måndag är det brors tur att bli gamal. Tiden går bara fortare o fortare o dagarna försvinner i en vind.


Denna månad kommer bli tuff känns det som,har inte jobbat alls så mycket jämnfört vad jag gjort dom tidigare månaderna. Räknade ihop tiderna o på ett ungefär vad jag kommer få, så nu gäller det att snåla men i februari hoppas jag på mer tider.






Hur lyhörd är lägenheten egentligen? Jag hör grannarna både på höger o vänster sida spela "dunka dunka" samt grannen nedanför mig så när dom spelar så spelar jag,inte så kul att höra deras bas hela tiden. Som är så vet jag vilka alla dom tre är så det är bara be snällt att dom ska sänka när det går över gränsen =P

Väntar - Längtar - Funderar - Glad - Ledsen - ?


Av Marie Grinde - 17 januari 2010 17:59

"You'll Be In My Heart" - Phil Collins

 

http://www.youtube.com/watch?v=4ArB5gwFz0g&feature=related


Come stop your crying
It will be all right
Just take my hand Hold it tight

I will protect you
from all around you
I will be here
Don't you cry

For one so small,
you seem so strong
My arms will hold you,
keep you safe and warm
This bond between us
Can't be broken
I will be here
Don't you cry

'Cause you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more

You'll be in my heart
No matter what they say
You'll be here in my heart, always

Why can't they understand
the way we feel
They just don't trust
what they can't explain
I know we're different but,
deep inside us
We're not that different at all

And you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more

Don't listen to them
'Cause what do they know
We need each other,
to have, to hold
They'll see in time
I know

When destiny calls you
You must be strong
I may not be with you
But you've got to hold on
They'll see in time
I know
We'll show them together

'Cause you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on,
Now and forever more

Oh, you'll be in my heart
No matter what they say
You'll be in my heart, always
Always

Av Marie Grinde - 17 januari 2010 17:21

Hela Sveg blev svart inatt o det varade i ungefär tre timmar tror jag. Jag minns en gång då strömen gick o jag var på toa just då o jag hade inga ljus i närheten eller mobilen som kunde lysa upp, så där gick jag i mörkret o snubblade över trösklar.

Lite tråkigt att vara ensam just då det är strömavbrott,man kan helt enkelt sitta o prata eller kolla på film på datorn o ta ett glas vin eller något med lite levande ljus här o där.


Igår fick man besök på kondis av Tindra o Isabelle tillsammans med pappa Peter. Isabelle gick bakom disken o ville hjälpsa till ett tag o Tindra blev supernöjd över skivan som hon fick av faster Mi igår :) " Rompa mi o Min ponny "


Idag har jag även jobbat oxå,hur lugnt som helst så idag blev det mest en städdag av kylarna,bort med allt bakverk o bort med glasskivorna för att rengöra allt o jag kan säga att det behövdes verkligen. Det är inte ofta man tänker på att rengöra under skivorna.


Jag behöver en dataväska men vart hittar man dom när man bor här i Sveg egentligen?


Jag känner mig hur glad som helst just nu o nervös. Men jag hoppas verkligen det går bra nu,måste fixa detta.


På onsdag åker jag till Hede för att fira pappas dag på torsdag o tårta från jobbet blir det =P o då får man passa på att övningköra förhoppningsvis o busa lite med fasters chramtrollar :)




Av Marie Grinde - 14 januari 2010 20:47

Jag hatar fortfarande alla dessa rubriker som man ska skriva här men men..


Tack Johan för att du hjölpte mig med att hitta rätt program för att bränna film o musik så nu blir Tindra gladare på faster Mi :)


Nu har man tagit några simtag i simhallen tillsammans med Linda o sen blev det lite bubbel o arombastu. Härligt härligt. Imorrn blir det middag på knuten o sen hem till Linda för något glas vin o prata om nya o gamla minnen,vilket är alltid lika trevligt :)


Jag har problem... Hur kan man få en finne precis vid troskanten o den gör hur ont som helst,det känns tillomed då jag sitter ner. Skumt. Ajaj. Men jag vet ju varför jag får alla dessa ungdomsfinnar oxå. Jag måste sluta dricka oboy helt enkelt,så det får bli kaffe eller te i fortsättningen.


Två veckor kvar till ryggbehandlingen,så man får hålla tummarna att allt blir bättre sen.



Av Marie Grinde - 14 januari 2010 16:01

Fettisdagen har inte ens börjar o det går redan semlor i löpande band,innan den dagen har kommit så har man säkert drömt mardrömmar om dom. Jag åt min första semla för nån vecka sen men är dom verkligen så goda,mandelmassa o grädde bara o jag är varken förtjust i båda delarna,så jag blir ju inte besviken om jag inte får någon på den rätta dagen.


Idag o imorrn är man ledig men vad har man gjort idag,inte så mycket faktikst,suttit här o pluggat lite men nu väntar jag tills klockan blir 17.15 för då hämtar Linda upp mig o sen ska vi ner o simma några längder o bada bubbelpool o arombastu. Härligt.


Imorrn ska jag till bm o göra ett litet besök,plugga o försöka bränna en skiva till Tindra :)


Blir man galen eller vad? Hur tunna kan väggarna vara egentligen? Det är nån som spelar musik o det enda jag hör är dunk dunk dunk o jag trodde det var Marielle med det var det inte,så är det Magnus eller Kojian som dunkar på eller Håkan tillomed?  Förlåt Marielle,men nån gång så får du komma över så får du höra hur det låter så du vet varför jag klagar då jag ska sova.


Nästa vecka fyller pappa år,undra om man är ledig då så man kan åka o hälsa på han.









Ovido - Quiz & Flashcards