Alla inlägg den 19 januari 2010

Av Marie Grinde - 19 januari 2010 19:03

"Det brinner" var det många som sa i Östersund i söndagskväll. En storbrand i lindexhuset o allt började på vinden. När allt var släckt började det komma småbränder i lägenheterna i samma hus men nu får vi hoppas på att allt är släckt. Brandmännen har inte haft så här stor brand på sex år o det är inte säkert att huset går att rädda o branden kan vara anlagd.

http://op.se/ostersund/1.1730606

http://ltz.se/nyheter/ostersund/1.1732914


Semlorna rullar fortfarande på löpande band,både stora som små o Mer kommer det att bli för än är det inte fettisdagen.


Redan den 19 januari,för 10 dagar sen fyllde man år o på torsdag är det pappas tur o på måndag är det brors tur att bli gamal. Tiden går bara fortare o fortare o dagarna försvinner i en vind.


Denna månad kommer bli tuff känns det som,har inte jobbat alls så mycket jämnfört vad jag gjort dom tidigare månaderna. Räknade ihop tiderna o på ett ungefär vad jag kommer få, så nu gäller det att snåla men i februari hoppas jag på mer tider.






Hur lyhörd är lägenheten egentligen? Jag hör grannarna både på höger o vänster sida spela "dunka dunka" samt grannen nedanför mig så när dom spelar så spelar jag,inte så kul att höra deras bas hela tiden. Som är så vet jag vilka alla dom tre är så det är bara be snällt att dom ska sänka när det går över gränsen =P

Väntar - Längtar - Funderar - Glad - Ledsen - ?


Ovido - Quiz & Flashcards