Alla inlägg den 23 januari 2010

Av Marie Grinde - 23 januari 2010 20:51

Idag har det varit fullt upp på jobbet,semlor,mat o latte på löpande band o disk av berg. Glad att vi blev klar i tid så det inte blev övertid. Undra hur morgondagen blir,blir den lika som idag eller som förra söndagen,det återstår att se.


Undra om man ska på skalet nästa helg o festa loss lite,men vi får se. Skulle vara grymt kul iallafall,sällan man är där trots att det inte är så långt dit o sen fyller Elin år oxå,men som sagt vi får se ;)


Snart dags för ryggbehandling o göra Borlänge osäker i alla affärer =P


På måndag måste jag ringa härjegårdar. Igår när jag kom innanför dörren så luktade det surt o värst på toan så då var det bara att börja rensa avlopp o det är det värsta jag vet. Idag när jag kom hem från jobbet så luktade det fortfarande surt o det liksom bubblar i toan (avloppsrören) eller vad man ska säga så det håller säkert på att bli stopp någonstans. Rörmockare sökes,någon?


Ibland känns det som om jag bara vill packa väskan o dra någonstans o glömma allt här hemma. Vill på kryssning snart,vilka vill följa med? Ju mer desto roliagre :)

Känns även som om jag vill flytta snart, där det inte är lika tunna väggar som här. Igår när jag skulle lägga mig så spelades det både från höger o vänster o så hördes det bara dunk dunk dunk o så skulle man upp o jobba idag. Man kan hoppas på att det blir lite lugnare ikväll. Trött på allt spelande hit o dit o alla fester när man ska upp o jobba dagen efter.


Känner mig inte alls på humör just nu,allt bara snurrar o snurrar o funderingar hit o dit. Varför?







Ovido - Quiz & Flashcards