Alla inlägg under mars 2009

Av Marie Grinde - 15 mars 2009 15:08

Här sitter man inne o får skuldkänslor för att man inte är ute i det fina vädret.


Igår var det beslutångest hur jag skulle göra,om jag skulle ut eller stanna hemma,men det hela slutade med att jag gick ut ändå tillsammans med Jenny. Vi skulle träffa Emmelie,Kamol o Victor på G3 men dom kom inte in  =( Vi blev kvar där iallafall o trängdes bland allt folk. Gick sedan på kebab baren o käkade lite o sedan blev det buss hem,var hemma runt 03.30 tror jag.


Ibland kan det hända att man missuppfattar varandra,när en säger en sak så tror den andra något helt annat o väntar på svar. Så då kan den andra personen göra något helt annat fast den vill både och väntar även på svar där.


Ni måste komma upp hit snart så vi kan festa loss rejält som vi gjorde förr innan jag flyttade, Saknar er =) o jag måste även ta en tripp ner dit igen =)


Imorrn är jag ledig,hoppas även på fint väder o då lovar jag mig själv att jag ska ut o gå med eller utan sällskap,ska även göra ett litet besök hos bm imorrn så då passar det ju bra om det är fint väder ute så man kan promenixa dit =)


Vill till fjällen nu o åka/köra skoter med strålande sol o blå himmel *längtar*



Minne av Linus o Lisa Thagg

http://www.youtube.com/watch?v=gqlFboZFAMA



Av Marie Grinde - 13 mars 2009 20:41

Det var inge länge sen det var fredag den trettonde men idag är den här igen.. Men har jag haft någon otur än,hmm..inte direkt förutom kassan som inte stämde riktigt..


I onsdags var jag ut på stan o sökte lite olika jobb,ska även ut på måndag igen hade jag tänkt. Jag orkar inte vara kvar där längre,o dom flesta vet nog vad jag menar. Vill bara bort. Man ska inte känna sig otrygg o ledsen då man går på jobbet,men just nu ibland vissa dagar gör jag det,jag vet alltid vad som väntar där o det är inge kul upplevelse.


Imorrn blir det jobb o då ska jag stå i restaurangen istället för i fiket. Det ska tydligen komma en ny imorrn som ska lära sig fiket,så hon får stå där tillsammans med Linda.


Igår var jag hos Morgan,gjorde mat tills han kom hem pasta med hemgjord räksås o godkänt blev den =) Passade även på att städa lite oxå o flera plus i kanten fick jag där =D=D Sedan gick vi ner till Dennis o Gabriella en stund där grabbarna satt framför datan o spelade medans vi tjejer satt o kollade på tv o pratade lite.


Vad sugen jag är på att festa o dansa loss helt plötsligt,sitter o kollar på let´s dance o där är det lite gamla hits/schlager så man blir lite sugen på party =P


Våren har kommit eller är på väg kanske man ska säga. Sol,vind,värme,tö,slask,plus,minus,noll.


Vad ska man göra mer ihelgen? Förslag?


Saknar mina hårbollar just nu,Festis o Siri.




Av Marie Grinde - 11 mars 2009 10:53

Om en månad är det påskafton =) Börjar längta till påsk nu, Stuga,Fjällen,Skoter,Fest,Familj/Vänner,Avkoppling,Sol,God mat =) o så kommer syrran o Johan hem oxå.


Idag är jag ledig så jag ska in till stan runt 15-tiden hade jag tänkt för att söka lite jobb o hoppas på det bästa,orka med han på krikelin liksom. Får se om jag blir kvar i stan tills Morgan slutar så jag åker med han hem eller om jag åker hem tidigare.


Grattis bror Pär 27 år

Grattis kusin Daniel 25 år

Grattis Sarah 23 år

Grattis även till Linn,Jenny,Emelie,Anders o Greger som oxå fyller år idag,

Många på en dag som man känner till =P


Idag är det sol ute så man är lite sugen på att ut o gå men som jag sagt tidigare inge kul att gå ut ensam..hmm,vill du göra mig sällskap i solen?


F*n oxå,jag har fått ett sår på hakan,tack vare för att jag var där o petade på en finne eller vad det var för något o ont gör det o det syns om jag är osminkad.. suck,det vore toppen om du försvann nu där ifrån.


Längtar till Sveg nu,vännerna o kondis. Räkmackorna,foccasia o langos o allt annat gott *mums* =P Har blvit erbjuden några ställen där iallafall då jag kommer dit o hälsar på,tack =)


Nu ska jag gå o sminka/fixa till mig o sedan göra något att käka.


Ciao






Av Marie Grinde - 9 mars 2009 21:34

Förra veckan skulle jag kolla hur mycket pengar jag hade kvar på mitt andra kort,men glömde bort koden. Jag testade 2 gånger o på tredje gången skulle dom ta mitt kort,så jag väntade o testade idag igen,jag testade en gång o sen tog bankomaten mitt kort helt plötsligt,efter bara en gång! Det brukar vara tredje gången men icke sa nicke. Så imorrn ska jag ringa banken o be om ett nytt eller hur dom gör. Kollade igenom mina papper nyss o jag skrev fel på en enkel liten siffra bara..jaja..Man ska heta Marie Grinde för att lyckas med allt.


Det var inge kul att jobba idag,såg inte fram emot denna dag. Först så fick vi inga frallor som jag beställde i fredags utav Törnes så det vara bara ringa o säga till dom. Sen så var han fortfarande sur för att nästan ingen kunde jobba i lördags så i lördags sa han till dom som jobbade att han ska sparka alla oss som jobbar i caféet för vi tar ingen ansvar osv. Hur dum får man vara egentligen? Jag tog ledigt just denna lördag för hur många veckor sen som helst. Ojojoj..Hur sur o gnällig får man bli egentligen för ingenting. Känner att jag knappt orkar vara kvar där nu,så nu blir det bara att söka jobb jobb o åter jobb.


Gjort mat till Morgan o Lukas idag,stuvade makaroner o korv. Det var länge sen man åt så det var efterlängtad =) Skrev även ut lite cv o sen så småningom så ska Morgan hjälpa mig o skriva om det. Hatar verkligen att skriva cv,vad ska man skriva egentligen för att låta det intressant?


Imorrn ska jag jobba på min lediga dag för Rebecka är sjuk. Men på onsdag är jag ledig för då skulle hon försöka jobba iallafall. Sen jobbar man fram till lördag igen. Imorrn blir det även att ta hand om tvätten som ligger i soffan o väntar på att bli vikt.



Av Marie Grinde - 7 mars 2009 22:49

I torsdags jobbade jag heldag o det belv 10 timmars jobb för min del o övertid blev det. Gregoriemarknaden började i torsdags tom idag så vi hade erbjudande på bulle 10kr o kaffe fick man gratis för dom som hade en med sig en "lappen" ifrån tidningen. Sportringen hade även ombyggnadsrea så dom hade folk hela dagen o kö var det redan ifrån 9.45 vid dörren o då väl dörrarna öppnade sig så sprang dom in som tokar, det var som om dom aldrig har sett rea förr,dom var helt galna.


I går var jag,Morgan,Arild o 2 kompisar åt dom ut,först var vi på G3 o sedan gick vi på huset. Mådde inte så bra idag,huvudvärk o yr,tror jag klev upp vid 15-tiden idag så nu är man mest trött o seg istället för huvudvärken. Kom på att jag halkade igår på väg ner till huset. Farligt att ha på sig dom där stövlarna då det är halt ute,inte första gången jag ramlar med dom.


Vi åkte till Tandsbyn idag för att skjutsa hem Arild o Anders o då kom ju Morgan o Arild på att dom skulle ta en liten tripp på sina hojar för vägen var bar. Då hade man inte mycket att säga till om där,varför åka nu mitt i vintern o det kan även finnas någon fläck på vägen som man inte ser men dom kom tillbaks hela iallafall =) Sedan åkte jag o Morgan förbi max o beställde burgare o sedan hem o bara ta det lugnt o båda somnade efter maten o han sover fortfarande. Så jag har varit duktig o plockat undan disken o allt ;)


Hur många samtal hade man missat då man vaknade? Jo, 8st. Jag råkade ha ljudlöst på så både mamma,Pär o Linda har sökt mig o alla var oroliga för mig. Jag brukar nämligen svara direkt då någon ringer men inte denna gång så då blev alla orliga för mig =P hehe.. Oroliga efter en halv dag bara?!


Sötsugen på lösviktsgodis eller chips o dipp..*mums*


Hoppas på sol imorrn så man kan vara ute ett tag i friska luften o även söndagsmys kanske? ;)


Lägger upp en vimmelbild ifrån huset igår,Onykter o glada? =P



Av Marie Grinde - 4 mars 2009 21:07

Imorrn börjar gregorie marknaden här i stan, torsdag-lördag. Ser inte fram emot att jobba då o speciellt inte ensam imorrn o på fredag. Vi har nämligen ett erbjudande på jobbet då,bulle 10 kr o en liten kopp kaffe gratis så jag antar att det blir mycket att göra dom här dagarna men som tur är så är jag ledig på lördag,första lördagen på länge så då ska jag bara njuta av ledigheten =D


Några kunder är lite roliga faktikst tillomed trögtänka o döv oxå..ojojoj..Tex då dom ska skriva på kvittot för babsen så frågar dom vart då någonstans fast det står klart o tydligt vart man ska skriva. Sen med kulglassen så frågar jag hur många kulor dom vill ha i struten så jag vet vilken storlek på den jag ska ta,så var det en kund som sa "hur många servetter jag ska ha?" Jag tar ju alltid en servett för att hålla i struten.


Det suger verkligen att jobba då det är strålande sol ute så jag hoppas på sol ihelgen då man är ledig =D


Igår så var det en kund som råkade ta sönder ett glas då hon lämnade brickan på diskvagnen o tro inte att jag kom o gjorde samma sak direkt efteråt =P


I måndags var jag hos Morgan medans han var på möte/ute med jobbet. Jag trodde han skulle komma hem tidigt med tanke på att det var på en måndagskväll o dom flesta jobabr dagen efter men där hade jag fel. Blev lite orolig där ett tag men han ringde upp som tur var.. Den natten blev det inte mycket sömn för min del kan jag säga pga oroligheten så igår gick jag o la mig runt 21.30-tiden Härligt o lägga sig så tidigt nån gång oxå ibland.



Av Marie Grinde - 1 mars 2009 11:18

Grattis till Morgan som fyllde år igår. Vi var ca 25 st som överraskade han med relax på storsjöbadet. Han listade ut det tillslut att han skulle på relax men han visste inte hur många eller vilka o han blev nog ännu mer överraskad då han såg mig där oxå =) Vi badade bubbelpool både ute o inomhus,bastade med olika dofter,åt frukt o kallskuret o drack lite o hade det riktigt trevligt.


Efter relaxen gick vi på huset o festade loss lite granna,fullt ös var det där. Första gången jag var där o dit kommer jag gå mer gånger =) Kamol,Emmelie o Victor kom dit oxå o festade loss så det var trevligt. Jag o Morgan gick lite senare till donken för att käka o sedan begav vi oss hemåt. Men denna kväll var riktigt kul o trevlig,tack alla för kvällens gång =)


Vissa människor kan inte festa med varandra fast dom älskar varandra väldigt mycket. Allt blir bara fel i slutändan o man säger saker som man ångrar o allt.


Hur kommer det sig att killar o tjejer tänker annorlunda? Hur gör man för att slippa alla misstolkningar o irritationer egentligen? Går vänner eller kärleken före varandra? Alla tycker nog att det är lika svårt o bestämma för man vill vara med båda,därför gjorde jag som jag gjorde igår,jag delade upp mig ett tag vid olika tillfällen. Gjorde jag rätt eller fel där?


Jag vill göra saker med dig. Jag vill uppleva nya saker med dig. Jag vill leva med dig. Jag vill vara med dig. Jag vill att vi ska kunna prata om allt. Jag vill åka bort med dig. Jag bryr mig om dig/er. Jag vill vara en del av ditt liv. Jag vill somna med dig. Jag vill vakna med dig. Jag vill känna din närhet o trygghet. Det är mycket jag vill göra med dig både stora o små saker. Det är lite svårt att förklara allt här o nu för det är mycket jag vill få sagt.


Grattis Sara på 22års dagen =D






Ovido - Quiz & Flashcards