Alla inlägg den 29 mars 2009

Av Marie Grinde - 29 mars 2009 19:51

Igår skulle man tydligen släcka lamporna men gjorde du det? Inte jag,jag visste inte ens om det föränn idag då jag kollade på öp´s sida. Men det skulle ha varit mysigt med alla lamporna släckta med levande ljus istället,men det tar vi nästa gång ;)


Väntar o längtar o jag vill..


Snart påsk o jag hoppas på att du följer med,vore tråkigt utan dig.


Ibland vet jag inte alls vad jag ska tro,det känns som om jag har en klump i halsen o den vill bara bort. Kan vi prata om allt egentligen? Jag kan men kan du?


Älska mig mest när jag förtjänar det minst,det är då jag behöver det mest.





Av Marie Grinde - 29 mars 2009 12:51

I torsdags åkte jag till Hede,pappa kom o hämtade upp mig vid sigges. Åkte sedan till farfar ett tag. Vad dålig han har blivit,han kände knappt igen mig. Vissa dagar är bättre än andra o sen kan det vara tvärtom.


Jag berättade allt i förra bloggen om vad jag gjorde i hede så nu blir det att skriva om sveg istället =P


Åkte till Sveg i fredags 07.00 o jag vaknade ca 5.45 o sen kunde man ju inte somna om så förmiddagen var jag beroende av kaffe kan man säga =P Jag följde med min kusin till skolan o höll henne sällskap där fram till 10-tiden. Då jag satt där vid bänken kände jag skolåren igen att jag längtar tillbaks lite grann. Blir nog att plugga upp engelskan igen så småningom.


Träffade sedan Linda ett tag,fikade på kondis o sen fick jag se det nya boendet hon o David har o så blev det en liten tripp till dollar oxå. Vid 12-tiden träffade jag Maria,Emma o Lena o då blev det fika på kondis igen =D Pratade lite med Ragnar o Pär-Anton,o jag är alltid välkommen tillbaks om jag vill,o Ragnar undrade när jag skulle komma tillbaks tillomed =D


Sedan åkte jag o Emma hem till henne o Tomas,spelade lite guitar hero o det gick väldigt dåligt för min del kan jag säga på en gång,men man kan ju inte vara bäst på allt ;) Sedan kom Petra förbi så då blev det käk på knuten tillsammans med en cider till hands. Sen började festen tillsammans med lite folk o vid 23-tiden begav vi oss ner till folkan där Mickeys spelade. Där slog man klackarna i taket,fyra bugg o en coca cola kan man säga..hehe =P Träffade Elin där oxå :)


Kvällen var kul o efterlängtad,men det kunde ha varit lite mer folk,men jag klagar inte,jag fick ju träffa alla mina vänner igen =)


Dagen började med ett skratt o efter det hade jag ett leende på läpparna hela dagen o natten lång. =D


Nu är jag tillbaks i stan igen,kom hit igår men det var ju inte så kul att åka buss bakis o seg o allting..usch usch men men.. Nu sitter jag här iallafall =P


Söndag idag o vad händer då? Måste alla söndagar vara så här tråkiga o lååånga. Men du har väl inte glömt att ställa fram klockan till sommartid idag?!



Ovido - Quiz & Flashcards