Alla inlägg den 13 mars 2009

Av Marie Grinde - 13 mars 2009 20:41

Det var inge länge sen det var fredag den trettonde men idag är den här igen.. Men har jag haft någon otur än,hmm..inte direkt förutom kassan som inte stämde riktigt..


I onsdags var jag ut på stan o sökte lite olika jobb,ska även ut på måndag igen hade jag tänkt. Jag orkar inte vara kvar där längre,o dom flesta vet nog vad jag menar. Vill bara bort. Man ska inte känna sig otrygg o ledsen då man går på jobbet,men just nu ibland vissa dagar gör jag det,jag vet alltid vad som väntar där o det är inge kul upplevelse.


Imorrn blir det jobb o då ska jag stå i restaurangen istället för i fiket. Det ska tydligen komma en ny imorrn som ska lära sig fiket,så hon får stå där tillsammans med Linda.


Igår var jag hos Morgan,gjorde mat tills han kom hem pasta med hemgjord räksås o godkänt blev den =) Passade även på att städa lite oxå o flera plus i kanten fick jag där =D=D Sedan gick vi ner till Dennis o Gabriella en stund där grabbarna satt framför datan o spelade medans vi tjejer satt o kollade på tv o pratade lite.


Vad sugen jag är på att festa o dansa loss helt plötsligt,sitter o kollar på let´s dance o där är det lite gamla hits/schlager så man blir lite sugen på party =P


Våren har kommit eller är på väg kanske man ska säga. Sol,vind,värme,tö,slask,plus,minus,noll.


Vad ska man göra mer ihelgen? Förslag?


Saknar mina hårbollar just nu,Festis o Siri.




Ovido - Quiz & Flashcards