Alla inlägg den 1 mars 2009

Av Marie Grinde - 1 mars 2009 11:18

Grattis till Morgan som fyllde år igår. Vi var ca 25 st som överraskade han med relax på storsjöbadet. Han listade ut det tillslut att han skulle på relax men han visste inte hur många eller vilka o han blev nog ännu mer överraskad då han såg mig där oxå =) Vi badade bubbelpool både ute o inomhus,bastade med olika dofter,åt frukt o kallskuret o drack lite o hade det riktigt trevligt.


Efter relaxen gick vi på huset o festade loss lite granna,fullt ös var det där. Första gången jag var där o dit kommer jag gå mer gånger =) Kamol,Emmelie o Victor kom dit oxå o festade loss så det var trevligt. Jag o Morgan gick lite senare till donken för att käka o sedan begav vi oss hemåt. Men denna kväll var riktigt kul o trevlig,tack alla för kvällens gång =)


Vissa människor kan inte festa med varandra fast dom älskar varandra väldigt mycket. Allt blir bara fel i slutändan o man säger saker som man ångrar o allt.


Hur kommer det sig att killar o tjejer tänker annorlunda? Hur gör man för att slippa alla misstolkningar o irritationer egentligen? Går vänner eller kärleken före varandra? Alla tycker nog att det är lika svårt o bestämma för man vill vara med båda,därför gjorde jag som jag gjorde igår,jag delade upp mig ett tag vid olika tillfällen. Gjorde jag rätt eller fel där?


Jag vill göra saker med dig. Jag vill uppleva nya saker med dig. Jag vill leva med dig. Jag vill vara med dig. Jag vill att vi ska kunna prata om allt. Jag vill åka bort med dig. Jag bryr mig om dig/er. Jag vill vara en del av ditt liv. Jag vill somna med dig. Jag vill vakna med dig. Jag vill känna din närhet o trygghet. Det är mycket jag vill göra med dig både stora o små saker. Det är lite svårt att förklara allt här o nu för det är mycket jag vill få sagt.


Grattis Sara på 22års dagen =D






Ovido - Quiz & Flashcards