Alla inlägg den 27 april 2009

Av Marie Grinde - 27 april 2009 17:05

Ihelgen har jag varit i Sveg o hälsat på Linda "Luddan" o vi har haft en riktigt myshelg med solsken,alkohol,prat o skratt o i lördags blev det tillomed dansbandsvarning på oss ;)


Fredag var jag framme i Sveg vid 15.30-tiden Gick på kondis o fikade o hälsade på dom gamla arbetskamraterna,alltid lika kul :) Sedan gick  jag till Micke o Maria o hälsade på en sväng o drack kaffe o tog ett glas vin o pratade om allt som hänt i Sveg osv :) Vid 18-tiden gick jag hem till Linda då hon hade slutat jobbet, vi gjorde tacos o drack lite vin o pratade om allt o ingenting o bara hade allmänt trevligt :)


Lördag bestod av kaffe på morgonen sedan åkte vi på dollar en sväng o gick på sveg lite (långlördag). Sedan blev det mjukglass på centrum tillsammans med Maria o solen brände på. Hem o tog oss ett varsitt liggunderlag o la oss på gräsmattan o solade en stund o färg fick vi på oss :) Åkte sedan på centrum o beställde mexicomacka (pizza) som vi delade på,satte oss i solen med pizzan o ett varsitt vinglas ;) In o fixade ordning oss för utgången,sedan blev det lite dansbandsvarning på oss med Lasse Stefanz..hehe.. =P Gick till Micke o Maria senare innan knuten,var inte ute så länge men kul hade jag iallafall :)


Söndag gick jag o Linda på kondis o fikade o sedan satte vi oss i solen en stund o sen kom Tobias o Emmelie o hämtade mig i Sveg. Åkte vidare till Hede för jag skulle hämta lite böcker där,åkte även förbi min bror en sväng. Tog en varsin burgare på mama rosa men blä vad äcklig den var,senap..blä usch fy.. Sedan begav vi oss hem till stan igen o Emmelie sov nästan hela vägen tillbaks =P


I stan åkte vi förbi ÖB o kollade efter en mikro till Emmelie,o hittade en oxå. Sedan åkte vi hem till mig där jag dumpade av väskan o sedan till Emmelie för hon skulle hämta lite kläder sen lämnade vi av Emmelie hos Victor o sen blev det en sväng till Brunflo :)


Tack Linda för en kul helg,detta måste vi göra om snart :) :)


 http://www.youtube.com/watch?v=i_RukpLDI0E&feature=PlayList&p=CA0F75D8A3FF997C&playnext=1&playnext_from=PL&index=4



Ovido - Quiz & Flashcards