Alla inlägg under augusti 2009

Av Marie Grinde - 5 augusti 2009 21:51

Ska jag vara ärlig så är jag faktikst avis på syrran o Johan som ska fytta dit som jag vill till,nämligen Halmstad. Saknar denna stad o busfabriken o de få vännerna där nere :) Men var beredd på att jag kommer o hälsar på er oftare nu när ni bor där =D Ni har tillomed sökt samma lägenhet som jag bodde i,extra skoj =D


Syrrans kommentar på bilddagboken om mig som lät lite kul " Jag klantarsel gjorde Marie nästan tålös, men den lever o mår bra iallafall" hehe..lite sweet =P


Fattar nada längre,alltså vad har jag gjort för fel egentigen eller vad är det frågan om?! Du är inte dig själv längre, måste alla vara likadana? o detta trodde jag inte om dig iallafall *ledsna ögon*


Grattis kusse pusse Anna som kommit in på skola o Grattis Johan toan som kom in i skola oxå :) Åhh vad sugen jag blir på att börja plugga igen.. bageri/konditori..drömmer mig bort..

Undra om jag ska börja sätta mig framför körkortsboken snart istället,så det blir klart nån gång..suck..


Jobb jobb o åter jobb o på lördag blir det jobb exakt hela dagen from 9.30 framåt kvällen/natten på pappegojan. Först är det lunch för gympan o sen är det kalas,även ett bröllop samma dag o tid som vi får servera på,men lite svårt att vara på alla ställen samtidigt så vi delade upp oss på jobbet istället. Även på söndag blir det jobb på papegojan för gympan, om jag har skjuts vill säga för bussarna går dåligt då. Men jag är glad om jag slipper för jag kommer nog vara helt död efter lördagen kan jag tro men jag behöver ju pengar o det tackar man inte nej till :)



Av Marie Grinde - 2 augusti 2009 17:52

I tisdags åkte jag,syrran,Johan,Peter,Madde,Anna o Peter ner till Stockholm där båten till Tallin skulle avgå men först åkte vi till hotellet o lämnade bilarna så det blev taxi till båten.

Tisdagkväll blev det buffemiddag på båten o sen blev det lite cider,öl o drinkar med dans på schemat.


Onsdagmorgon var vi framme i Tallin så då klev vi av båten o kollade runt i Tallin lite,men ärligt talat så var det inte så mycket att se där,gick runt lite i affärer o handlade o sedan lunch på mcdonken o sedan tillbaks till båten där bad o bastu väntades. Jag tror alla blev lika besviken på badstället,hur litet som helst o det fanns bubbelpool med det var inga bubblor precis. Så vi gick upp o fixade ordning oss för kvällen istället där ännu en kväll med drinkar väntades.


Torsdagmorgon var vi framme i Stockholm,så vi åkte till hotellet o lämnade väskorna i bilarna för vi fick inte checka in förän 15-tiden,så då tog vi bussen in till stan o shoppade loss lite. Då vi skulle tillbaks till hotellet så virrade vi bort oss med kanske 3 olika bussar innan vi hamnade på rätta stället. Sen blev det in till stan igen o åt en fin middag på en restaurang med förrätt o varmrätt, toastskagen med räkor till förrätt o till varmrätt blev det black and white med tryffel o beasås med klyftisar till *mums*.


Fredag blev det en runda på ett köpcentrum,även där shoppade man loss lite grann o sedan blev det Grönalund :) Madde o jag åkte nästan alla karuseller tillomed frittfall o vi tänkte åka insanie men det var 30 min väntetid på den så nästa gång tar vi den istället =P Spökhuset gick vi oxå i,ärligt talat så skrek nog jag mest o Madde o jag höll hårt i varandras händer. Efter alla karuseller blev det chokladhjulen o inget vann man men tröstpris fick jag ändå =D


Lördag Hemresa. En sak är klar,då jag får körkort så ska jag aldrig köra bil i Stockholm. Vi virrade bort oss helt o hållet men man fick ju se en hel del iallafall o slottet :) Ja just det,då vi var in på Gina Tricot så såg vi Sanna Bråding o på Grönan Tobbe Trollkar o Amy Mcdonald :)

Under resans gång så var fredagen roligast med grönan o allt :)


Nu sitter man här i stan igen o bloggar på nytt o ny månad har det blivit oxå nämligen Augusti o sommaren har fortfarande inte kommit,men läste i aftonbladet att solen kommer i augusti :)


Massage tack!

Saknar...

Allt är sig likt


Nu blir det söndagsmys för mig själv med ett varmtskumbad o sedan morötter o dipp. Någon som vill göra mig sällskap? ;)


Bilder från resan finns på facebook.



Ovido - Quiz & Flashcards