Alla inlägg under september 2007

Av Marie Grinde - 13 september 2007 10:48

Blev väckt imorse utav att mobilen ringde runt 8.35,första tanken nu är det busfabriken men det var det inte...öppnade luckan o kollade på nummret..Hmm..Antingen är det min nya hyresvärd i sveg (härjegårdar) eller konditoriet..o det var konditoriet i sveg =)
Ragnar undrade vart jag var om jag fortfarande var i Halmstad o när jag flyttar o att jag skulle komma förbi så fort jag kommit fram osv. Så då kan man ju säga att jag har ett jobb där uppe =) *yes*

Idag är det strålande sol,blå himmel o lite vind. Men jag antar att det kommer bli monligare senare som det brukar göra..

Idag ska jag jag göra..hmm..ja vad ska jag göra idag...Skilda världar,Nya tider på tv iallafall,men sen då?! Hmm...åka på systemet o handla till lördag =) Sen kanske man ska gå runt på stan lite o möjligtvis packa lite grann,men det kanske är för tidigt att packa,det är ju 3 veckor kvar o jag har ju inte så mycket att packa egentligen så det går ju fort..hmm?!

På fredag den 5 oktober kommer Peter o Pär ner hit o hjälper mig att flytta,åker upp till Säffle till Linda o Johan o svoer där den natten o även utgång blir det,sen på lördag den 6 oktober åker vi vidare till Torsby där mamma o Åke ska bjuda oss på mat o mamma kanske följer med upp till sveg/hede. Det kanske även blir ikea på vägen hem i karlstad,om pengarna tillåter detta =P

Hoppas kalaset blev lyckad igår o att du fick många fina presenter,Tindra =)

Imorrn ska jag jobba..men vilken tid det vet jag inte..kanske måste ringa o kolla det senare. Hoppas jag inte är kock eller stå i kassan...alltiallo kanske?! Hmm...Jag får ringa senare som sagt.

Av Marie Grinde - 12 september 2007 10:24

Ja må hon leva,
ja må hon leva.
ja må hon leva uti hundrade år!
Ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva,
ja visst ska hon leva uti hundrade år

Och när du har levat,
och när du har levat,
och när du har levat uti hundrade år,
ja då ska du skjutas,
ja då ska du skjutas,
ja då ska du skjutas på en skottkärra fram.


Grattis Tindra på din stora dag. Fasters flicka har nu blivit stor,1 år o du kan redan gå o allt =) 

Av Marie Grinde - 11 september 2007 19:31

Idol ikväll =)

Idag har jag varit ledig,lika så igår o imorrn o på torsdag men sen på fredag-lördag jobbar jag o kanske på söndag. Så igår började jag packa lite smått o idag har jag mest sovit tycker jag,plus att jag var in på stan en sväng på fika med Aron o sen köpte vi dvd-filmer,snart är alla filmer brända o klara tillomed till Peter o Madde =P

Imorrn ska jag,Emilia o Sara in på stan o fika o ta det lugnt o sen kanske åka till Emilia o kolla vart hon bor så man hittar dit på lördag =)

Hmm..vad vill jag göra utav mitt liv egentligen?
Jag vet ingenting vad jag vill o inte vill. Ena stunden vill jag dra till Norge o jobba en stund,nästa sekund vill jag bara bort ifrån alltihop,nästa ändå vill jag plugga vidare o nästa ändå vill jag bo kvar här i Halmstad o nästa ändå vill jag flytta tillbaks,vilket som jag ska göra nu. Hmm..måste livet vara så svårt egentligen?!
Nu när man äntligen har fått bra kontakt med nästan alla på jobbet o bytt telefonnummer så ska man flytta o börja om på nytt...

Fick höra utav Aron om jag nu kommer ångra mig o vill tillbaks ner hit till Halmstad så kommer han upp till Sveg o hjälper mig att flytta...hmm..

Imorrn fyller Tindra 1 år,fasters flicka blir en stor tjej =) Grattis..

För 6 år sen hände det lite saker här i världen,World trade center. O för 4 år sen blev Anna Lindh mördad. Alla kommer nog minnas den/dom dagarna...

Av Marie Grinde - 8 september 2007 19:44

18.30 


Nu är det 4 veckor kvar tills man flyttar hem igen =) Hmm..undra när jag ska sluta jobba egentligen på busfabriken,antingen den 1 oktober eller den 3 oktober? Hur många dagar behöver jag ledigt innan jag flyttar? Hmm...

Varför gör du inget som jag ber dig om att göra?! Jag har bett dig flera dagar o du säger "jag gör det imorgon,jag gör det imorgon,jag lovar" O vad blir det..jo ingenting..ska aldrig mer be dig att göra någonting...det går fortare om jag gör det själv. Tur att man slipper detta snart,ska bli hur skönt som helst att slippa allt detta.

Om en vecka är det fest..hoppas på att man kommer dit o hem bara..Ska iallafall dit med Sara o kanske Lousie om hon är hemma till dess =) Det ska bli kul iallafall =)

Idag var det lugnt på jobbet o det är lördag..hmm hur går det ihop egentligen? Kanske mer att göra imorrn då det är 8 kalas. Shit asså vad jobbig en grupp ungar var idag på ett kalas,fick ju huvudvärk direkt.17 ungar på ett kalas..ojojoj o bara killar..då kan ni tänka er hur det var...Jobbigt värre..


Vet inte hur jag sov inatt men jag ahr hur ont som helst i ryggen o nacken..ajajaj...hur stel som helst o allt...stackare mig..


22.30 


Mitt liv suger just nu..Vad gör jag för fel egentligen..Du bara gnäller, tjatar o skriker på mig,kan aldrig prata som normalt folk gör?! *tårar i halsen*


Vill hem,vill inte vara kvar här mer..inget funkar längre..förutom jobbet såklart.


Hoppas man kan sova inatt bar,grannen håller på att dunka på för fullt..eller vänta han kanske har slutat nu..jo det har han ju =)


Olycklig,Tårar,Ledsen,Arg,Ensam,Misslyckad.


Natti natti 



Av Marie Grinde - 6 september 2007 17:59

Idag har jag jobbat ca 8 timmar,det var hur dött som helst idag,kanske 8-10 familjer sammanlagt,det var mindre idag än igår. Jag ahr jobbat ensam ca 3 timmar både igår o idag,så lugnt har det varit,annars har vi varit 2st,jag o Dennis. Ett bra tag stod man bara där i ett hörn o inte gjorde nånting =P Hoppas på att det blir lite mer imorrn att göra,2 kalas imorrn,3 på lördag o 8 kalas på söndag.

Hade ett kalas idag o shit asså dom var f*n,ja vad ska jag säga...jo SEGA! Dom hade bokat 15.00 men alla kom 15.30 så allt blev ju försenat för dom o dom verkade lite cocco oxå. Dom lyssnade inte eller nånting..Det där var värsta kalaset jag ahr haft hittills iallafall..

Håller på att bränner lite dvd-filmer forfarande. Snart klar =)

Hmm..börjar bli lite hungrig men vad ska jag äta?! Trött är jag oxå =P *gäspar stort* Nu vet jag avd jag ska äta..Aron ringde just o sa att han hade beställt en kycklingrulle till mig så den kommer kanske snart,hoppas jag.magen kurrar för fullt.

Av Marie Grinde - 4 september 2007 18:55

Ledig igår o idag..härligt o det behövdes efter en lugn helg,hihi =P Sådom här dagarna harjag bränt lite dvd-filmer o cd-skivor,det går sakta men säkert då det gäller dvd-filmer =P


Snart flyttar jag hem,ska bli skönt men ändå tråkigt på ett sätt,kommer sakna jobbet o arbetskamraterna. Kommer även att sakna Aron,kommer bli tomt i  början,kommer alltid älska dig som vän o jag hoppas vi kommer förbli vänner?! Undra vem som ska ta Festis,jag eller Aron?! Hmm...dra lott kanske..


Jag har inte gjort det jag velat gjort här nere, Jag skulle vilja åka till Lisebeg o till Ullared men så blev det inte,så man kan undra när jag får göra det nästa gång?! 


Ikväll börjar Idol =)


Den 15 september ska jag till Emilia på fest,jag o Lollo Banan =P hihi Louise alltså. Det ska bli skoj,ska bli kul o träffa nytt folk o hoppas man hittar dit bara =P


Snart fyller fasters charmtroll 1 år så då blir hon en stor flicka =)

Av Marie Grinde - 1 september 2007 19:42

Nu har det blivit september,tiden går bara fortare o fortare.


Idag har jag jobbat 8 timmar,det var kul att komma tillbaks till jobbet men tråkigt att jag lämnar er snart. Det var rätt lugnt idag,stod mest o snackade tyckte jag,om allting bla om Sveg o djur =P Ska även på fest hos Emilia den 15 september så det ska bli kul o kolla hur hon bor o komma ut o träffa nya människor =)


Tänkte gå o handla kattmat o mjölk efter jobbet men orkade inte,har så ont i fötterna o jag har dessutom fått knölar på foten igen som klias så fruktansvärd mycket.


Usch..vad trött jag blev nu helt plötsligt.. *gäspar*


Jag var iallafall ut igår,det var tråkigt men ändå kul för att komma ut. Kanske var ut i 2 timmar,gick på valentine först sedan gick vi på B&B,där det var hur tråkigt som helst..där det var liveband med afrikanskt musik eller vad jag ska säga.


Nu ska jag gå o diska fritösen så slipper jag göra det sen.




Ovido - Quiz & Flashcards