Alla inlägg den 8 september 2007

Av Marie Grinde - 8 september 2007 19:44

18.30 


Nu är det 4 veckor kvar tills man flyttar hem igen =) Hmm..undra när jag ska sluta jobba egentligen på busfabriken,antingen den 1 oktober eller den 3 oktober? Hur många dagar behöver jag ledigt innan jag flyttar? Hmm...

Varför gör du inget som jag ber dig om att göra?! Jag har bett dig flera dagar o du säger "jag gör det imorgon,jag gör det imorgon,jag lovar" O vad blir det..jo ingenting..ska aldrig mer be dig att göra någonting...det går fortare om jag gör det själv. Tur att man slipper detta snart,ska bli hur skönt som helst att slippa allt detta.

Om en vecka är det fest..hoppas på att man kommer dit o hem bara..Ska iallafall dit med Sara o kanske Lousie om hon är hemma till dess =) Det ska bli kul iallafall =)

Idag var det lugnt på jobbet o det är lördag..hmm hur går det ihop egentligen? Kanske mer att göra imorrn då det är 8 kalas. Shit asså vad jobbig en grupp ungar var idag på ett kalas,fick ju huvudvärk direkt.17 ungar på ett kalas..ojojoj o bara killar..då kan ni tänka er hur det var...Jobbigt värre..


Vet inte hur jag sov inatt men jag ahr hur ont som helst i ryggen o nacken..ajajaj...hur stel som helst o allt...stackare mig..


22.30 


Mitt liv suger just nu..Vad gör jag för fel egentligen..Du bara gnäller, tjatar o skriker på mig,kan aldrig prata som normalt folk gör?! *tårar i halsen*


Vill hem,vill inte vara kvar här mer..inget funkar längre..förutom jobbet såklart.


Hoppas man kan sova inatt bar,grannen håller på att dunka på för fullt..eller vänta han kanske har slutat nu..jo det har han ju =)


Olycklig,Tårar,Ledsen,Arg,Ensam,Misslyckad.


Natti natti 



Ovido - Quiz & Flashcards