Alla inlägg den 24 september 2009

Av Marie Grinde - 24 september 2009 18:52

Kalla mornar,kalla dagar,kalla kvällar,det står nog inte på förän snön kommer hit. Imorse vid 8-tiden var det bara +3 ute..brr, så det var bara att klä på sig ordentligt. Tröja,fleccejacka o vindjacka blev det.


Idag då jag kom på jobbet så låg Cicci i massagestolen o mådde dåligt,så hon fick åka hem o krya på sig istället,så då var det bara Annika kvar som jobbar "riktigt" där för dom andra var på semester o hon slutade 13 så då var det bara jag o två andra (extra) plus en praktikant där o det är bara jag som kan svara i telefon o vi fick göra en cateringbeställning tills senare idag o baka tills imorrn. Men det gick bra som tur var,o det syndes på mig att jag bakade iallafall,mjöl över allt, Men det är så det ska vara då man bakar ;o)


Jaha ska man till Hede ihelgen eller vad? Skulle det egentligen för att gå på huskey på lördagkväll,men man måste ha biljett för att komma in o det visste inte jag o nu är dom slutsåld,varför sa ingen det tidigare? Du/ni som har frågat mig hela tiden om jag skulle dit o inte sagt något.


Har jag gjort rätt val,vad vill jag egentligen? Vill men ändå inte känns det som.


Hoppas matchen går bra o att du tar det lugnt,vill ha dig hel :o)








Ovido - Quiz & Flashcards