Alla inlägg den 14 september 2009

Av Marie Grinde - 14 september 2009 17:31

Solen o värmen är tillbaks men hur länge är frågan?


Grattis fasters charmtroll som fyllde 3 år i lördags :) 

Grattis Carro o Hasse till lilla Alma :)


11 september är ett datum alla minns,dels det som hände med world trade center o sedan det här med Anna Lind. Vad kommer hända här näst vid samma datum? Jag minns än idag vad jag gjorde den dagen jag fick reda på när flygplanen kom rakt in i trade center. Jag hade precis slutat skolan,så jag satt hos min kusin i Hede o chattade med en kompis på datan o hon sa att jag skulle ha på tv o kolla. Sen var det det som gick på tv hela dagen,kvällen o veckan o dagen efter hade vi tre tysta minuter i matsalen för alla som omkom där.


I år blev det en trevlig 11 september,umgås o mys på hotell med dig,bara vi två. En promenad vid vattnet under fredagen o bio på lördag,sommaren med Göran. Överraskad blev vi oxå då vi kom till rummet.

Längtar till nästa gång vi ses ;)


Vissa busschafförer kör precis som biltjuvar men jag är glad att jag fick betala för halv biljett på vägen hem =P Ser jag ut som barn ibland o vuxen andra dagen? Kanske beror på hur jag har håret o hur sminkad jag är,även vilken som kör bussen =P


Kort dag på jobbet idag o jag slapp stå i kassan =D Istället fick jag ta reda på alla varor som kom o sedan göra vitkål sallad o riva morötter med en maskin som var sönder,men det gick bra ändå,men ibland önskar jag att jag hade tre händer,iallafall vid just det tillfället. Lika kort dag imorrn o sedan är man ledig två dagar.


Har precis varit ute o gått i solen o nu blir det tvättstuga tre timmar o lite plugg.





Ovido - Quiz & Flashcards