Alla inlägg den 19 september 2009

Av Marie Grinde - 19 september 2009 21:37

Igår åkte jag hem till Hede för att vara barnvakt till två busungar idag. Hemma men ändå inte,men på något sätt kommer det alltid vara mitt hem som jag blev uppvuxen o allt i.  Kändes lite konstigt att sova på kontoret o inte i mitt rum,mitt rum är Tindras numera,men det gick bra att sova på kontoret oxå,inga mardrömmar iallafall Flört Men jag är glad att att någon i släkten köpte huset så man kan hälsa på o allt sånt, o nu är det Tindras o Isabelles tur att växa upp där Glad

Igår kväll blev det fredagsmys med bror o Madde tillsammans med chips o dricka o den nyaste wallander-filmen.


Hur blind kan jag bli egentligen? Jag har hittat min mp3 nu,den låg längst ner i väskan under alla saker,jag som hade letat överallt men men,den är till rätta nu ialalfall.


Vill göra något nytt med håret,men vad o hur,förslag?


Känns som om jag inte är riktigt redo ännu men måste nu när jag har tid o allt. Allt känns bara så svårare nu på något sätt,men det är bara att ligga i o hoppas på det bästa.


Hur mycket kan man sakna en person egentligen? Vill att det ska vara nu,imorgon o alltid, Längtar.


Massage tack! Vaknade igår utav ont på halva sidan ryggen o det blev ju inte precis bättre för att lyfta tunga varor på jobbet.


Stackars kille som var med i idol igår,juryn bara skrattade o skrattade utan någon anledning typ,dom sa att dom var trötta men verkade nästan som om dom skrattade åt efternamnet,burman,brunnman eller vad det nu var för något o killen såg helt förtvivlad ut. Dagen innan var det en kille oxå o han kunde varken svenska,engelska,franska eller något annat,utan bara bulgariska o både juryn o killen var som ett frågetecken där. Varför söka till idol när man inte kan engelska?!


Tindra håller på o leker frisör med faster barnvakt Tungan ute Hon fick göra det ett tag för jag satte upp hennes hår i två toffsar Glad



  

Ovido - Quiz & Flashcards