Alla inlägg den 23 februari 2009

Av Marie Grinde - 23 februari 2009 21:08

Ibland kan man undra om jag är din/eran bankomat vissa dagar? Även extra mamma ibland kanske? Jag kan inte sluta tänka på det Emmelie sa i lördags "Är det din pappa eller svärfar?" *skrattar*


Idag har jag varit ledig,åkte in till stan för att lämna nyckeln till Morgan o där var det tomt med kunder,men efter ett tag kom alla på en gång. Lockade jag dit dom eller? =P hehe.. Iallafall jag var där ca en timme,köpte även pennor som man skriver på cd-skivor med. Sedan gick jag o handlade lite mat så idag blev det hemgjord pizza,men jag skulle skippat köttfärsen för den blev inge god med den på..uscha blä.. Imorrn blir det fiskbullar med potatis o rivna morötter,både snabbt o gott *mums* o till efterrätt kanske det blir en liten semla för det det fettisdagen imorrn =)


Imorrn är jag ledig oxå..undra vad man ska hitta på då?! Ska ta reda på tvätthögen som ligger i soffan iallafall o sen ska jag försöka ut o gå iallafall om vädret tilllåter,känns som om jag behöver det,detvar ju ett tag sen man rörde på sig rejält men det är ju inge kul att gå ensam heller.


Sitter o pratar med Elin nu på msn angående nästa helg då det är skalet,Backyard babies =) Ska försöka dra dit en sväng då hade jag tänkt. Ska försöka få med Morgan o Arild dit oxå, o så kan man övernatta hemma hos pappa i Hede oxå istället för att åka tillbaks till stan,det är ju som sagt närmare till Hede ;)


Jag har även sattit in alla låtar åt Pär på winampen igen för att han gjorde som jag sa,så då försvann dom,så jag hoppas han blir glad imorrn då han ser dom där inne igen,hela 10197 låtar. Det var enklare att sätta in alla låtar nu än det var förrut för då tog det flera timmar för då la jag bara in ett album åt gången o nu la jag in hela mappen på en gång. Så kan det vara när man inte tänker ibland =P


Det känns som om jag svävar på moln o har fjärilar i magen igen. Precis som det var i början på allt nytt,Nykär är en härlig upplevelse o 5 månader har snart gått ;)


Ser fram emot helgen =D


Ta bort den,snälla.




Ovido - Quiz & Flashcards