Alla inlägg den 6 februari 2009

Av Marie Grinde - 6 februari 2009 21:37

Vart är du när jag behöver dig egentligen? Tårarna finns men dom är gömda,dom vill inte visa sig,men ibland kan det hända att någon kommer fram ändå men dom finns fortfarande inne.


Varför blir det såhär?


Jag känner mig ensam,saknar sällskap. Vilken tur att jag har min nalle,den kan man alltid lita på i alla lägen.


Önskar vi bodde närmare varandra så vi kunde ses o prata om allt,det är nästan bara dig jag kan prata med om allt o ingenting. Saknar dig. Tack för att du vill lyssna på allt jag har att säga,det känns som om det är bara du som förstår mig ibland. Jag ska försöka komma ner i sommar o hälsa på.


Då jag känner mig nere o allt så är det inte ofta jag får i mig något ätbart o så. Jag är nog inte ensam om den saken,men varför är det så egentligen?


__________________________________


Idag har Peter,Madde o Isabelle varit i stan men Tindra fick vara hemma o gå på dagis istället. Dom hämtade upp mig här hemma runt 10.30 sedan åkte vi på max o tog oss en burgare. Sedan åkte vi på willys o på elgiganten för dom skulle köpa en dator. Så nu har dom oxå webcam så nu kan vi prata med varandra o jag skulle få prata med Tindra där oxå =D


Idag har jag jobbat,slutade 18.30 med tanke på att vi skulle städa toan o sånt kul. Åkte hem o gjorde ananaspaj som blev väldigt god o sedan tog jag mig ett varmt skumbad o pratade med mamma i telefon samtidigt =P


På tisdag kommer Elin till stan så då ska vi ta en fika innan jag börjar jobba o snacka en massa skit =P hehe..











Ovido - Quiz & Flashcards