Alla inlägg den 17 februari 2009

Av Marie Grinde - 17 februari 2009 21:59

Nu har jag beställt lite kläder ifrån halens,kommer redan slutat av denna månad =D Det är bra att det är betalning på 24 månader =) Konstigt nog hittar jag inget då jag går på stan,så jag kände att jag var tvungen att beställa lite ifrån halens,där jag hittar åtminstonde,men självklart var det slutsåld på cardigankoftan jag ville ha som mest. Varför är alla jenas så höga? Måste leta efter jeans snart,börjar bli kris på byxfronten för min del,annars får jag gå med rumpan bar ;)


Imorrn blir det jobb hela dagen 9-18,kanske dags att lägga sig snart så man orkar upp,har typ sovit till 10-11 tiden varje dag nu när jag varit ledig,har varit hur trött som helst nu på mornarna.


Idag har jag skrivit om mitt cv,har även sökt lite mer jobb eller mer o mer, en bara men det blir mer =P Har ju inte så många timmar nu. Har även tagit hand om tvätten,diskat upp en hel diskbänk med full med disk o så har jag gjort mat,pasta med hemgjord räksås blev det idag o jisses vad mättsam den såsen är varje gång,men blir mätt efter bara nån tugga typ =P


Kalla dagar men solen är framme -20 har det varit idag..brr.. Vill ha sommar,sol o värme nu.







Ovido - Quiz & Flashcards