Alla inlägg den 16 februari 2009

Av Marie Grinde - 16 februari 2009 21:43

I lördags jobbade jag fram till 14.30,åkte hem till Morgan för att duscha o fixa till mig lite,sedan kom Linda o Markus o hämta upp oss runt 16-tiden då vi åkte till Fåker till Morgan o Markus morbror o tjejs stuga. Firade alla hjärtans dag där tillsammans med dom. Då vi väl kom fram så fick vi välkomsdrink o förrätten stod på bordet så det vara bara att sätta sig o hugga in o sedan blev det varmrätt o efteråt blev det kaffe. Kvällen var trevlig med trevligt sällskap o spel ända tills jag började må lite illa o var tvungen att bryta alltihop. Men varför lär jag mig aldrig att jag inte ska blanda olika alkoholsorter? Förlåt,det var inte alls meningen att det skulle sluta så som det blev.


Söndagen var bara en slapp dö dag kan man säga,åkte rätt tidigt ifrån stugan,förbi Tandsbyn hos svärmor på en snabb visit. Sedan hem o självdog i soffan/sängen ett tag. Varken Morgan eller jag orkade göra någon mat så det var bara att beställa pizza o kebab.


Idag har Pär o jag varit på willys o handlat hem lite mat med tanke på att min löning kom idag o vad gör man om man inte har någon mat hemma. Är willys lika billigt som förr? På ett sätt tycker jag att det är nästan samma priser som där som i en vanlig ica/konsum affär men jag kan ju ha fel. =P Handlade även grejer till chili con carne som jag gjorde till Morgan o Lukas idag.


Både igår kväll o idag har jag haft ont i ryggen/nacken men nu börjar det släppa. Tror jag låg på ett konstigt sätt då jag vilade mig igår,för det var efter det jag började känna av smärtan.


Som vanligt fattar jag ingenting då det gäller brev ifrån försäkringskassan,mamma fattade inte heller nånting så imorrn ska jag in o prata med dom. Är det så svårt att skriva så man förstår egentligen?! Hatar allt krångel med alla papper att göra.


Vad fort år 2009 har gått egentligen,det är snart mars o snart är det sommar o sol. Tiden bara rinner i väg nu mera.


Jag blir glad utav att se dig, jag blir glad utav att hitta på saker med dig, jag blir glad utav att se dig glad, jag blir helt varm i kroppen utav din närhet,dina kyssar o dina kramar. Saknar dig o du finns i mina tankar <3








Ovido - Quiz & Flashcards