Alla inlägg den 22 februari 2009

Av Marie Grinde - 22 februari 2009 12:24

I fredags gick jag hem till Morgan o där höll han på att fixa datorn åt svärfar o Anki. Blev klar vid midnatt tror jag klockan visade då dom åkte.


Lördags var det jobb som gällde,jag fick vara på alla ställen,både i cafeét o i restaurangen,som tur var så var det lugnt hela dagen men ibland kunde det hända att det kom små ruscher men det gick bra. Sen fick jag även en utskällning utav chefen för att hon i disken kan bara engelska så då skulle jag säga till henne en kvart innan hon slutade att hon skulle vara klar vid den tiden. Hon skulle göra klart det lilla hon hade kvar så hon blev kvar en halv timme extra o då blev han sur på mig för att hon var kvar så länge. Ja men det tar ju ett tag att fixa alla grejer i disken plus att man ska städa efter sig,fel att säga till en halv timme-timme  innan nästa gång. Var glad att hon är noggrann på det hon gör istället annars blir de tliv på det istället.


Sedan var det bara hem o fixa ordning sig för utgången. Åkte till Morgan innan vi skulle in till stan hos Victor o Emmelie. Jag,Morgan,Jenny o Arild gick på the rock vid 22-tiden medans alla andra kvar,tog en drink/öl där innan vi gick vidare men det slutade med att vi hamnade på mc donalds o sedan hemgång. Nä nästa gång ska alla var lediga ifrån jobbet dagen efter o då blir det en riktig utgångo så kan man hoppas på bättre väder oxå ;)


Idag har jag städat undan alla flaskor o plockat undan disken i maskinen o nu sitter man här o skriver en helt ny blogg för dagen om helgen o allt =)


Jag har tydligen fått en ny pappa/svärfär, hehe.. Bra sagt Emmelie =D


Hur många personer kan man vara? Byter man person till person beror på vem man är med? Jag tror det är rätt många som gör det utan att man tänker på det ibland. Vågar man inte vara sig själv då eller vad?


Vad härligt det skulle vara med en mysig filmkväll en hel kväll med lite smått o gott till ;) Skulle vara härligt med ett varmt skumbad oxå ;)


Nu har jag jobbat 4 lördagar irad o jag tror det det blir 3 till om jag räknade ut rätt.. Segt men pengar blir det iallafall =) Den helgen jag är ledig en helg så kommer jag åka hem till Hede för att hälsa på pappa o alla,det var ett tag sen man var där hemma o hälsade på o busade med bröders barn ;)







Ovido - Quiz & Flashcards