Alla inlägg den 11 februari 2009

Av Marie Grinde - 11 februari 2009 20:54

Det märks direkt då det är fullmåne ute för då kan inte jag sova som jag ska,ligger vaken länge o bara vrider på mig o sen då jag väl somnat så känns det som om jag vaknar varje timme,men just nu känns det som om jag kommer sova som en stock inatt,man kan iallafall hoppas för jag är hur trött som helst *gäspar*  Igår var fullmånen väldigt fin,den var rätt så långt ner mellan alla träd o så var den stor o lyste skarpt. Senare på kvällen var det som vanlig,liten o ful =P hehe.. vet inte hur jag ska säga men ni förstår hur jag menar =P


Jag o Pär (min bror) fick inte lägenheten på nekvägen iallafall o sen fick vi veta att from sista maj får inte vi bo kvar här något mer,först så sa hon att vi fick bo här hur länge vi ville men tydligen inte längre. Men Siv skulle hjälpa till att leta o som tur är så slänger dom inte ut oss här ifrån =)


Tack för vi kunde prata ut om allt,det kändes bra o jag hoppas vi kan prata om allt i fortsättningen oxå,det betyder mycket.


Nu är jag ledig två dagar men vad händer då? Hmm.. Imorrn ska jag iallafall ta reda på tvätten o städa lite för på eftermiddagen kommer tanten hit (hon vi hyr utav) för att prata lite. Men vad händer sen då?! Gillar inte att vara ledig direkt,det finns inget att göra o jag blir rastlös..suck.. Jag måste ta tag i allt nu,söka ett extra jobb vill säga.


Det tråkigaste med att stänga stället är att man måste städa för det tar så himla lång tid att få rent det där golvet,med tanke på att dom har lagt nytt golv,vitt dessutom så allt skit syns direkt så det tar dubbelt så lång tid nu än vad det gjorde förr plus att man måste räkna kassan. Det tråkigaste med att öppna stället är..hmm..Jag kommer inte på något =P


Både idag o igår var det strålande sol ute men kallt..brr.. Tror nästan det var -20 imorse. Hoppas det är fint väder imorrn eller på fredag oxå så man kanske kan ta en liten promenix nånstans. Det vore skönt,det var ett tag sen man gick en lång sväng,senast var i somras/höstas då jag bodde i Sveg. Jag måste börja ta o röra på mig igen o simma  o allt. Vill du göra mig sällskap? =)


Träffade Angelica idag då jag var in på Morgans jobb för att lämna nyckeln till han. Vi måste ju ta en tripp på badet igen eller varför inte ut o käka/fika o snacka en massa =)



Ovido - Quiz & Flashcards