Alla inlägg under oktober 2009

Av Marie Grinde - 13 oktober 2009 21:25

Imorse då jag skulle ha på mig parfym så sprutade jag lite snett kan man säga,hamnade i ögat i stället o det var ju verkligen härligt...eller inte.


Adressändringen är fixad from 1 november o då blir jaggranne,vägg i vägg med Marielle =P


Wooho det går bättre o bättre både här o där så snart så :)


Stort Grattis kusin Anna på din stora dag =D


Snart jul..hmm o jag vet redan vad som står på min Önskelista =P

Vitrinslåp  o Hyllor ifrån ikea, Kaffebryggare, Pengar, Bil, nytt Köksbord o Stolar, Säng, Smink, Smycken, Kläder, Handdukar o Badlakan, Sängkläder.,, o så är det säkert något mer :)


Av Marie Grinde - 12 oktober 2009 22:18

Varje dag ska man sträcka ut handen till någon, Alla behöver en varm kram eller en vänlig klapp på axeln, Många glömmer bort vad du sagt och saker du gjort, men de kommer aldrig att glömma bort hur du fick dem att känna sig när dagen har gått. Om du möter någon utan ett leende, ge dem ett av dina så blir alla våra dagar fina :)

Av Marie Grinde - 10 oktober 2009 13:44

Det är här jag kan uttrycka mina känslor om allt o inget,så jag tror denna del idag kommer vara både positiv o negativ.


Nu har jag helt plötsligt blivit inneboende hos min bror,flyttade från den förra lägenheten i måndags o nu sitter man här i den nya med brors möbler en månad,sedan flyttar jag vidare till Sveg,egen lägenhet o mina möbler.

Hon som bodde här innan hade diskmaskin o hon hade inte sattit fast "pluppen" under bänken för som var till diskmaskinslangen så nu när vi diskade för någon dag o tömde ur allt vatten,då blev det såklart översvämning under diskbänken o fram mot spisen,flera liter vatten blev det kan man lugnt säga o en hel del handdukar blev blöta o "pluppen" är fortfarande inte där,för dom har inte kommit o fixat det ännu,så det är bara att vara försiktig.


Väntar o längtar,snart dags hoppas jag. Riskettan o lite test  o några körlektionen är klar redan :)


Snön kom o det bara öste ner så det blev vitt o fint men den försvann dagen efter då solen kom fram o efter allt regn på kvällen. Så när kommer den riktiga vintern egentligen? Idag är det sol,himlen är blå med några små moln lite här o där o det är riktigt skönt väder för att vara ute.


Igår var det 3 månader kvar =P


Verkar som om det inte blir någon utgång ihelgen,men nästa helg hoppas jag på istället =D


Jag tror nästan den negativa delen börjar nu,så du behöver inte läsa det om du inte vill,men som sagt det är ju här allt kommer fram om mina känslor o så.


Fattar verkligen ingenting längre,vad är det som händer o varför? Tårarna kommer om kvällarna ibland innan sängdags men jag får inget svar om varför dom gör det.


Är alla likadana har jag alltid fått höra o jag undrar detsamma,är dom det? Finns det någon som verkligen är sig själv o säger vad dom verkligen tycker o tänker? Nästan alla verkar vara rädd för sanningen,att höra sanningen eller säga sanningen. Hur kommer det sig egentligen kan man undra?


Alla säger en sak men gör en annan sak,blir så less på det. Jag trodde en sak,men det blev helt annorlunda. Man ska inte tro så mycket på vad folk säger ibland,allt blir bara fel. Först är man glad för att höra det o sen blir man ledsen o sårad.


När man mår dåligt så kan vissa inte få i sig någon mat alls o dom sover dåligt,svårt att koncentrera sig (som mig tex), medans andra tröstäter med allting. Även när det har hänt saker så kan vissa glömma det direkt eller efter nån dag medans andra tänker på det hela tiden o jag är den personen som tänker på det rätt ofta. Hur är du?


Just nu känner jag mig bara så irriterad o less på allt o alla. Känner mig sårad,besviken,ledsen,orolig o fortfarande inget svar om varför. Allt bara snurrar runt i huvudet,alla tankar o funderingar. Jag har blivit sviken förr o vill helst inte bli det igen,men det verkar inte gå alla gånger.


Tur man har syrran,precis som en egen psykolog. Henne kan man prata med om allt,men ibland kanske man vill lösa allt själv men ibland går det inte.


Finns inte många personer som får mig ett leende då jag är nere,men det finns några, men vem är du?


Vem är du? Vem är jag?

Vad har du gjort? Vad har jag gjort?




Av Marie Grinde - 9 oktober 2009 23:11

http://www.youtube.com/watch?v=pudOFG5X6uA&feature=related

 

When the day is long and the night, the night is yours alone,
When you're sure you've had enough of this life, well hang on
Don't let yourself go, 'cause everybody cries and everybody hurts sometimes

Sometimes everything is wrong. Now it's time to sing along
When your day is night alone, (hold on, hold on)
If you feel like letting go, (hold on)
When you think you've had too much of this life, well hang on

'Cause everybody hurts. Take comfort in your friends
Everybody hurts. Don't throw your hand. Oh, no. Don't throw your hand
If you feel like you're alone, no, no, no, you are not alone

If you're on your own in this life, the days and nights are long,
When you think you've had too much of this life to hang on

Well, everybody hurts sometimes,
Everybody cries. And everybody hurts sometimes
And everybody hurts sometimes. So, hold on, hold on
Hold on, hold on, hold on, hold on, hold on, hold on
Everybody hurts. You are not alone

Av Marie Grinde - 4 oktober 2009 13:57

Idag är det kanelbullens dag o det har jag helt totalt glömt bort så idag blir det inga bullar för min del,får ta o baka det någon annan dag istället :)


Imorse då jag vaknade o kollade ut genom fönstret så snöade det,men det var inte så mycket snö o nu snöar det inte alls. Undra när den riktiga vintern ska komma,mycket snö o kyla-det är vinter. Men vi kan ju glömma halkan för varje år lyckas jag alltid att halka på något sätt o få blåmärken här o där.


Idag har jag packat det sista o dammtorkat så nu är det väl bara dammsuga o skura golvet kvar tror jag.


Funderar mer o mer,gjorde jag verkligen rätt? Det känns som det men ändå inte. Börjar gruva mig totalt känns det som. Varför?


Vart är mina fiskar?


Huvudvärk o ont i halsen o känner mig inte alls så pigg.. Inte nu,har inte tid att vara sjuk nu..suck..


Ikväll är det ensam mamma söker o på tisdag börjar desperate housewives o christine igen o på onsdag bonde söker fru o sen greys anatomy :) Det märks att hösten/vintern är här nu,alla serier börjar igen =D



  




Av Marie Grinde - 3 oktober 2009 23:00

Igår var det det sista dagen på papegojan o som tack för den tiden o lycka till i fortsättningen fick jag en blomma,en orkide :) Hoppas jag håller den vid liv oxå,har hört att dom är svåra att ta hand om. Inte ofta man får blommor,var länge sen nu men nu fick jag en orkide  med ett kort "Lycka till med körkortet o det nya jobbet. Önskar vi på papegojan"


Nu är allt packat o klart så nu är det väl bara städningen kvar o på måndag blir det flytt till Pärs nya tvåa här i området så jag får bo hos han en månad innan jag flyttar vidare till Sveg.


Sitter o kollar på en film nu på tv4+,Ghost heter den,men saknar sällskap o mys framför filmer nu när det är sånt tråkigt väder ute,regn o rusk. Det snöar tydligen i Hede nu så vi får se när den kommer hit till stan,imorrn kanske som tv4 vädret säger,återstår o se.


Grymt festsugen men får inte dricka något nu ihelgen,äter pencillin :( Men nästa helg blir det party all night long under lördag,först middag på stan,förfest o sen utgång med några vänner, yeah =D Vill du följa med,ju mer desto roligare ;)


Funderar på att färga håret i veckan,kollade på lite färger idag,men vi får se hur det blir men jag börjar ju tröttna på utväxten o det små ljusa slingorna i håret.


För tre veckor sen var man i Mora. Hoppas vi ses snart igen,saknar dig.


Snart är julen här så snart får man börja fundera på vad man ska ge i julklapp till alla snälla barn o själv skriva en önskelista till tomten ;)


Orkide

  



Aladdinhjärtan från Mora

(glömde sätta in denna bild förra månaden =P)

  





Ovido - Quiz & Flashcards