Alla inlägg under augusti 2007

Av Marie Grinde - 11 augusti 2007 12:31

Igår var man ledig,både jag o Aron. Dagen bestod mest av tv o data,sedan mot kvällen åkte vi till Ljungby till Arons moster.

Där framme fick vi kräftsoppa o plankstek..så gott har jag inte ätit på länge. Första gången jag åt dom rätterna o shit asså vad gott det var,mätt i magen blev man iallafall.


Vilket j*vla skit väder det var på vägen dit,hjärtat var på väg upp i halsgropen kan jag lova. Spöregn,åska o blixtrar. Man såg inte vägen tillslut. Som tur var så var vägen hem bättre så då kunde man slappna av.


Idag har vi städat o tvättat o ikväll blir det nog mys framför tv med kex o ost o rödvin,första gången på länge.


Dennis på jobbet ringde nyss o sa att jag inte behövde komma ner o jobba så nu är det bara att andas ut o ta det lugnt.


Nästa helg blir det Ljungby igen o Måns Zelmerlöw =) Party party...


Contreyfestival ihelgen i Vemdalen,har nog missat det minst 3 år nu =( Men om 2 veckor är jag hemma o då blir det party party på storön =) 



Av Marie Grinde - 9 augusti 2007 12:51

Ibland suger livet stenhårt mycket,som nu tex. Det här är mitt liv,det här är inte jag. Vad är det som händer? Vad är meningen med livet egentligen? Vad kommer att hända i livet? Allt har blivit förstört mina drömmar tex,allt.


Så här mycket som jag längtar hem nu har jag aldrig gjort förr sedan jag flyttade så här långt ner till en "annan planet".


Ingen att prata med,inga vänner,Vem finns här nere för mig egentligen?


Vad negativ jag låter jämt här på bloggen,det är här allt kommer ut från mig så vad ska jag göra?! 


____________________________________________


Jobbade 7 timmar igår o jag var typ "ledare" igår kan man säga för Dennis var städtant igår så han slutade direkt efter han hade städat. Så jag fick förbereda allt men gick bra.


Det finns en på jobbet som jag kan prata med om allt här nere hur jag känner mig o så,Tack.


Jag trivs bra på jobbet men annars...ni vet..


Av Marie Grinde - 6 augusti 2007 21:19

Idag har jag varit på eurostop hos frisören o gjort slingor,bruna o röda slingor..igen. Dom lär väl åka ur som vanligt,mitt hår gilllar tydligen inte någon förändring =( Men man får hoppas på att dom kommer sitta kvar iallafall o shit asså vad dyrt det var...priset nämner jag inte här..


Då jag kom hem så bytte jag om till bikini o la mig på balkongen en stund,men hur länge orakade jag ligga där egentligen?! Inte länge alls,så varmt var det men imorrn blir det nya tag vill jag lova,då ska jag ligga där hela dagen o steka =P 


Hade 5 missade samtal utav min chef..det första jag tänkte "säg inte att dom behöver extra personal nu" Jag ringde upp o jag hade fel. Ledig imorrn igen,med tanke på att det är så lugnt på jobbet för solen är framme =) 


Som sagt strålande sol helgen o idag o imorrn sägs det men på onsdag kommer regn igen enligt aftonbladet o även så ihelgen..suck på allt regn.


Håller på att ladda ner en film som jag ska se så fort den är klar. Minns inte vad den hette men det är en komedi iallafall =P 


Snart är det Ljungbydagarna då blir det lite fest o Måns Zelmerlöw ska dit o uppträda =) Han var min lilla charmknutte då han var med i idol =P





Av Marie Grinde - 5 augusti 2007 19:45

Strålande sol hela dagen lång +32 i solen just nu,härligt härligt. Tänkte åka iväg o bada tidigare idag men det blev aldrig så,slutade jobbet runt 14-tiden idag,korta dagara då det är sol =)


Arons familj är tillbaks från deras semester så nu lär det väl bli samma visa igen som innan,det kändes faktikst direkt då alla kom innan för dörren,babbel babbel på deras språk o här sitter man o fattar noll o får huvudvärk av allt o alla.


Ska bli skönt o komma bort från allt ett tag,längtar längtar...så här mycket har jag aldrig längtat hem som jag gör nu när man bor här nere. Varför?


Imorrn ska jag göra slingor,ska även försöka bada men inte ensam..annars blir det väl att sola på balkongen o in i duschen,sola o in i duschen,sola o in i duschen.


Aron jobbar mellan 13.30-23.00 imorrn o hela veckan så då blir man ensam som vanligt..varje kväll o samma visa om o om igen..blir så trött på detta jämt o ständigt. Vad är detta för förhållande egentligen vi har, vi hinner knappt att ses,hinner knappt att prata med varanda eller nånting,dåligt sexliv o allt tycker jag iallafall. 


Vad gör man? 


Av Marie Grinde - 3 augusti 2007 16:55

Nu har sommaren kommit hit till Halmstad. Strålande sol,lite moln på himlen o det blåser lite grann men ihelgen o nästa vecka kommer värmen upp till +30 grader sägs det. Sen sommar blev det i år,lite tråkigt men vad ska man göra.


Idag fick jag sluta 12.00 på jobbet,första gången man får sluta så tidigt. Det var ganska lugnt o jag skulle ändå bara plocka disk o allt sånt så då fick man sluta istället =)


Nu har jag fått mina tågbiljetter hem den 21 augusti till 27 augusti. Ska bli kul.


Idag var jag o Aron på stan en sväng sedan åkte vi till Eurostop där jag köpte en present till Tindra som fyller 1 år i september. Nu ska man bara hitta en doppresent oxå.


Hmm..undra om jag ska ta o baka en kladdkaka nu,men jag har inge grädde hemma o jag orkar inte gå ner på ica o handla,hmm..vad gör man då,utan grädde kanske?

Av Marie Grinde - 1 augusti 2007 19:15

Nu är det andra dagen det är uppehåll med regn,annars har det typ regnat hela sommaren.


Idag fick jag sluta tidigare, 16.50 fick jag sluta idag,det var ett tag sedan man fick sluta så tidigt,chefen tyckter att dom som har jobbat långa dagar skulle gå lite tidigare idag =)

  

Längtar till den 21 då jag ska åka hem till Hede o sen den 25 augusti är det avslutning på storön =) Ska bli kul o träffa alla igen. Åker tåg till Torsby sedan åker med mamma upp till Hede o likaså hem den 27 augusti.


Sötsugen denna vecka,Sugen på något gott hela tiden.. Så nu har jag köpt godis o magnum glass o big one pizza *mums*  




Ovido - Quiz & Flashcards