Alla inlägg under maj 2009

Av Marie Grinde - 13 maj 2009 16:52

Då var man tillbaks till ruta ett igen..


Nu har man jobbat på törners i tre dagar o jag tyckte att allt gick bra men som sagt det brukar ju alltid vara lite svårt i början men det gick bra ändå. Men det blev inget mer än dom här tre dagarna,för dom väntade svar ifrån en annan o igår tackade hon ja.. Åhh vad ska jag göra nu då. Lite irriterad jag blev,det är ju sånt jag vill hålla på med. Stor suck..


Imorrn ska jag till papegojan iallafall o prata med Anki o hoppas på det bästa där iallafall :)


Nu blir det mat,sen ska jag iväg.

Ciao


Av Marie Grinde - 11 maj 2009 17:18

Avrundar allt jag har att säga nu,orkar inte inte skriva egentligen*gäspar*


Har varit i Värmland i helgen på 50 års kalas för mamma,god mat o dryck o trevligt sällskap. Vi har spelat kubb,spelat burken o varit på crusing i Torsby. Lördags blev det lite gnäll/tjat om att jag var en torrboll för att inte jag vill festa,men det är ju inge kul att dricka om man inte är sugen på det,det gör ju inte allt bättre.


Första dagen på Törners o det gick bra,men som sagt alltitd svårt första dagarna o veta vad/hur man ska göra o veta var sakerna finns. Så nu blir det tidiga kvällar o tidiga mornar för min del *gäspar* Men det  är ju sånt jag vill jobba inom så det är bara vänja sig :)


Varför säger du att du ska höra av dig men gör det inte? Vad är det för fel?

Vad irriterad man blir när dom säger att dom ska höra av sig men gör det inte.





Av Marie Grinde - 7 maj 2009 10:21

Nu har jag gjort helg,eller rättare sagt igår 13.00 gjorde jag helg =P Denna helg har en hel del planer framför sig.


Idag blir det Hede som väntar,ska förbi Peter,Madde o barnen direkt då jag anländer i Hede,man måste ju dit o hälsa på fasters charmtrollar :) Sen ska man hem till pappa o äta o sova =P


Imorrn är det 50års kalas i Värmland för mamma. Grattis. Så då åker vi ner dit över helgen,kalas imorrn o på lördag kanske det blir crusing i Torsby eller så blir vi bara hos mamma hela helgen. Undra om man ska försöka ta sig en tripp o hälsa på min "bäbis" Siri nu när man är där,saknar ju henne :) På söndag blir det hemgång men hoppas på att det inte blir allt för sent för då blir det tidig kväll..


Intervju gick bra iallafall,så på måndag börjar jag prov jobba på Törners i tre dagar mellan 5-14,men det går nog bra,det är ju ändå sånt jag vill hålla på med,så jag får helt enklet vänja mig vid tiderna :) Det är ju bra tider om man tänker efter,man har ju hela dagen framför sig sen men det blir ju tidiga kvällar nu mera. Papegojan kommer jag säkert ha kvar,dom dagar jag inte jobbar på Törners då vill säga :)


Måste jag vara snorig just nu?! Åhh vad jobbigt.. Bort med allt!


Nu har jag fått min röda klänning o den passar =D


Solen är framme men det blåser lite grann,hoppas på strålande sol o värme hela helgen :)


Nu ska jag ta o hoppa in i duschen o sedan diska,återkommer efter helgen med ett nytt o spännande inlägg ;)

Ciao :) 



Av Marie Grinde - 4 maj 2009 21:14

Idag har jag jobbat på papegojan,gick rätt bra för att det var första gången,fick skära upp korv o kyckling tills imorrn,lägga upp fisk o köttbullar i ungsform eller vad dom nu heter inom restaurang branchen. Fick även stå i kassan ett litet tag o lägga upp mat till kunder. Men det gick bra,ska jobba imorrn o på onsdag oxå.


Imorrn ska jag även på intervju,hoppas på att allt går som det ska o håller tummarna för det är det är verkligen det jag vill hålla på med :) Sen ringde ett kebab ställe mig oxå men jag svarade aldrig för jag jobbade o det vill jag ändå inte ha. Jag skulle ringt ett ställe idag för dom lämnade mail till mig,för jag kunde inte svara då dom ringde, men väntar tills imorrn efter intervju. Här går det undan med jobb för min del =D


Vad sugen jag är på att åka på något sommarland,något vattenland,Kolmården,liseberg o så :)


Shit vad sugen jag blev på chips eller typ lösviktsgodis. Måste handla imorrn =P Typ pringles eller hot sweet chili chips eller sour cream chips med dipp kanske? Mums..


Idag har jag tvättat o då jag kom till tvättsugan så var det några snubbar där som höll på o fixade torktummlaren men den skulle bli klar imorrn sa dom..jaha suck.. Så nu är hela lägenheten full med tvätt nästan.


Hatar denna årstid,jag lyckas alltid bli sjuk mellan vår o sommar. Är väl för att man börjar klä av sig för tidigt ute eller pollen kanske? Men jag brukar ju inte vara allergisk mot pollen,men det kommer väl o går med åren. Näsan är helt täppt o ont i halsen har jag o så kan jag inte andas genom näsan längre.. Jobbigt. Jag har inte tid att vara sjuk nu!







Av Marie Grinde - 3 maj 2009 12:02

Nu är det ny månad o nya tag som gäller. Maj månad är här o våren är här,allt gick så fort då snön började tina bort. Solen är framme med lite kalla vindar o man börjar gå lättklädd. Fåglarna kvittrar o himlen är blå med några moln o träden o buskarna börjar få knoppar,Snart riktig sommar :)


På valborg så var det bowling o grillbuffé som gällde :) Man kan säga att jag har kvar tekniken ifrån när jag spelade curling i högstadiet,så jag fick höra att jag spelade curling istället för bowling =P Men det gick lika bra det,  mitt lag vann =D Ibörjan hade jag noll noll en bra bit men sen kom jag med i spelet oxå :) Maten var god men det borde ha funnits mer att välja mellan.


Under fredagen gick jag,Tobias o Emmelie ner till badhusparken där Victor o några andra satt o spelade kort o solade sig. Sedan gick vi till österäng o skulle spela kubb men hittade inget kubbspel så då spelade några kort istället o sedan kastade vi gris. På kvällen blev det bara mys framför tv med chips o dipp.


Lördagen åkte jag o Tobias till Bräcke till Veronica o Mattias med barn för att han skulle fixa lite med en bil,under tiden fixade jag o Veronica med maten,grillning blev det. Mmm gott,finns det något godare än grillning då det är härligt väder. Det måste ju nästan vara den godaste maten på sommaren :)


Söndag idag men vad händer då? Har precis städat lite grann,skura golvet orkar jag inte så det blev bara att städa av diskbänken o diska o dammsuga golvet.


Imorrn blir det jobb på papegojan för första gången,men det går nog bra :) Men det är ju inte så många dagar i veckan eller timmar men det skulle bli mer i sommar :) Ska även ringa mcdonken,för dom hade hört av sig via mail angående intervjun jag hade. Jag hörde ju inte då dom ringde så då skrev dom mail istället. Men vill jag verkligen ha det jobbet.. hmm.. Nä men det är ju alltid något tills jag hittar något nytt o bättre o jag behöver ju pengar o rastlös blir jag om jag bara sitter hemma o ugglar så vi får se vad som händer. Gud vad jag hatar att flippa burgare hela dagarna,jag gillade inte att jobba på sibylla så hur ska detta gå då?!


Tack Tony för att du hjälpte mig med datan. Hehe vilken bra teknik människa jag är känner jag ;) Jag o data hör inte ihop alla gånger,speciellt då det gäller att fixa saker,men man kan ju inte vara bra på allt =P


Vad tiden går fort,det har redan gått tre år o det känns som igår,jag minns exakt den dagen. Saknaden är stor av oss alla <3


Ovido - Quiz & Flashcards