Alla inlägg under januari 2008

Av Marie Grinde - 15 januari 2008 13:00

Jag trodde inte att jag kunde prata med dig om allt,inte efter att vi gjorde slut,men tack för att jag kan det,det betyder mycket,det är nästan bara med dig jag kan prata med om allting.


Igår kom alla minnen upp igen för det som hände för ca 4 år sen. Jag vill inte vara med om det igen. Den kvällen kommer jag aldrig glömma,jag grät o grät o grät.


Vad håller jag på med egentligen? Besviken på mig själv och jag förstår om du är besviken på mig oxå,förlåt,det var inte meningen.


Igår kväll när jag kom hem så blev jag bara mer o mer less på allt. Jag kände mig ensam,ledsen,olycklig,inte värd till någon eller någonting,allmän less helt enkelt. Varför får jag såna stunder ibland? Jag hoppas jag får ledigt som jag hoppas på,annars är allt förstört,igen. Det känns som om jag behöver komma bort här ifrån o tänka på något annat just nu.


Vad ska jag göra idag? Idag är jag ledig exakt hela dagen från båda ställerna,så vad händer idag? Hmm..


Grattis Angelica på din dag =)

Av Marie Grinde - 14 januari 2008 13:10

I fredags var jag hos MickeoMaria o tog det bara lugnt.


I lördags gick jag,Emma o Angelica på svegskrogen o åt mat,sedan var det bara att gå hem till mig där festen skulle vara. De sista folket gick hem runt 5.45 Jag trodde det skulle komma mer folk men kul var det ändå, Tack alla som kom =)


Jag tror jag sov ca 3-4 timmar den natten (morgonen),jag kunde inte sova så jag gick upp o började tvätta lite tidgare än min tvättid,städa o allt,så hela söndagen bestod av att städa o tvätta,tvättade alla mattor,dukar o filtar,men om det behövde tvättas vet jag inte riktigt,lika bra att få det gjort någon gång =P


Gick till MickeoMaria senare för att låna filmer,skulle inte vara kvar där länge tänkte jag men dom skulle kolla på film tillsammans med Jörgen så då blev jag kvar på en filmkväll,minns inte vad filmen hette men den var bra iallafall. Sedan var det bara att gå hem o lägga sig direkt efter filmens slut.


Tråkigt väder,vädret går bara upp o ner hela tiden,just nu är det plus grader o tråkigt o blött. Nästa sekund kan det vara minusgrader o snö o blåst.


Syrran har skickat in mitt cv till Norge,men vill jag dit egentligen? Jag tror jag är mer sugen på att dra till Halmstad o jobba där än Norge,allt står stilla,jag vet ingenting just nu,vet inte vad jag vill eller nånting. Det jag vet är att jag vill bort ifrån Sveg iallafall,men när egentligen?


Av Marie Grinde - 11 januari 2008 20:34

I onsdags fyllde jag o syrran 22 år. Min dag bestod av jobb o jobb,dagen var väl inte så lyckad men men,ingen kom o hälsade på,men imorrn blir det fest kan jag lova,det är väl då alla kommer =) Peter,Madde o Tindra o kanske pappa kommer imorrn mitt på dagen på tårta,så det blir nog skoj så lite uppvaktning får man iallafall.

Tack till alla som grattade mig i onsdags =)


Imorrn ska jag o Angelica ha fest,för hon fyller år nästa vecka,så det är lika bra att slå ihop festerna tyckte vi =) Dubbelt mer folk o dubbelt så roligare =)


Vad många det är som fyller år i januari,jag kan räkna upp mist 25st iallafall..ojojoj det  var många..hmm..


Hur kan man göra så som du gjorde den kvällen då du spelade,det kändes inom mig. Det är inte många som gör så som du gjorde.


Vad jag hatar folk när dom slänger på luren rätt i örat på en när man pratar i telefon. Så hatar jag när den andra säger tex "jag ringer om ca 5 minuter,måste prata med en här" som om inte jag vill prata,det var därför jag ringde liksom.


Längtar till slutet av månaden då drar jag ner till Halmstad en vecka o hälsa på,om jag nu får ledigt ifrån kondis,dom skulle kolla hur det blir,men jag hoppas på det bästa iallafall.


Shit vad lugnt det är på jobben nu,inge folk alls nästan. Tänk i måndags på centrum då jag jobbade så kom det in turister o frågade efter mc donalds o efter billigt sprit,så frågade dom om jag var helt säker på om vi inte hade mc donalds här i Sveg. Jag har liksom bott här hela mitt liv. Men iallafall jag förslog systemet för dom men dom var ju inte 20 år precis =P men billigt o billigt är det väl inte direkt.


Grattis till min kusin som fyller år idag =)





Av Marie Grinde - 1 januari 2008 12:07

Nu har det blivit nytt år,år 2008 o det är 1 januari.


Igår var det nog ingen bra dag för mig att fira nyår,jag var mest sur o less på allt o alla,jag kände mig inte på humör direkt,varför vet jag inte. Jag känner lika dant idag.


Jag,Johan o Linda firade nyår nere hos Peter o Madde tillsammans Pär,Jonas,Peter,Anna,Tompa o Carola. Med förrätt,varmrätt o efterrätt. Sedan spelade vi lite spel o satt där o pratade o drack. Tindra gick o la sig runt 8-tiden men hon ville upp till tolvslaget så då fick hon vara med o titta på alla smällare o raketer.


Nyåret kunde säkert ha blivit bättre o roligare,men det är väl så,allt var bättre förr lika som julen o födelsedagarna.


Halv 2 skjutsade Jonas hem mig på skoter,var för lat för att gå hem =P Halv 3 kom Johan o Linda hem,då jag försökte sova,men det fick jag inte för dom,jag blev ännu mer surare så klart,slog till dörrarna o slog Linda o allt. Men tillslut tröttnade dom att busa med mig så dom gick o la sig.


Nästa vecka fyller jag år,tråkigt att vara helt ensam på sin födelsdag,inget att hitta på med någon eller nånting,jag jobbar väl dessutom den dagen tror jag. Fick en tidig födelsedagspresent utav pappa idag,500kr.


Jag blir mer o mer sugen på att flytta här ifrån,jag är så less på allt nu,jag vet inte vad det är för fel men vissa dagar är jag helt upp i varv o vissa dagar är allt bara skit.


Jag funderar på att dra ner till Halmstad i slutet av januari-början av februari o hälsa på alla där nere =)


Hoppas alla får ett bra nytt år 2008


Ovido - Quiz & Flashcards