Alla inlägg den 25 januari 2008

Av Marie Grinde - 25 januari 2008 16:02

Idag fyller min bror 29 år,Grattis =) Ska snart ner dit o käka smörgåstårta,så det betyder att jag är i Hede nu,blir här tills imorrn.

Jag känner 2 till som fyller år idag o en imorrn,Grattis till er alla =)


Hur lyckas man att göra rivmärken på sig själv på ryggen/svanken dessutom?! Hmm..iallafall jag lyckdes med det.


Pappa är i göteborg o det fick jag reda på igår,dum som han var så sa han inte det tidagare i veckan till mig,då kunde jag åkt ner till Halmstad redan idag. Men pappa trodde att han hade sagt det till mig men det hade han inte. jaja..skit samma..


Varför känns det som om vi fortfarande är ihop och att det gör ont inom mig när du berättar att du umgås med andra tjejer hela tiden?! Ok..jag har svårt att släppa taget,jag har känslor kvar för dig o det vet du om.


Ikväll blir kanske skalet för min del tillsammans med mina bröder o deras polare..kommer det bli kul att vara ensam tjej eller vaddå? Hmm..har inte bestämt mig ännu om jag ska upp dit,men det vore skoj på ett sätt men på ett sätt inte,så vi får se hur jag gör.


Ibland fattar jag ingenting,jag frågade dig igår om jag skulle jobba idag o då sa du Nej,men idag ville du att jag skulle jobba o det var med en gång,men då hade jag ju redan andra planer på gång o jag var på väg hit till Hede. Fel att du inte sa det igår,för då kunde jag jobbat idag.


Varför ska man ha en hund i en lägenhet? Hunden skäller o skäller o väcker grannarna,som den gjorde med mig imrose tex..Suck..vad irriterad jag blev då. Det räcker att jag redan sover dåligt om nätterna.


Nu ska jag gå o snygga till mig så får vi se om jag följer med ikväll eller inte.




Ovido - Quiz & Flashcards