Alla inlägg den 24 januari 2008

Av Marie Grinde - 24 januari 2008 12:27

Snart åker jag =) Så här ser min resa ut.

Måndag kl 10 åker jag o mamma ner till Torsby,käkar mat o tar det lite lugnt innan tåget går 16.07

Framme i Kil 17.26 där det är byte med nästa tåg till Göteborg 19.12 Linda o Johan kommer o väntar med mig tills tåget går vidare.

Framme i Göteborg 21.39 o tåget vidare till Halmstad går 22.40 o framme i Halmstad 00.00

Varför är det så långa väntetider mellan alla tåg? 8 timmar ungefär tar denna resa från Torsby-Halmstad.


Hemresan måndag den 4/2 då går tåget från Halmstad 16.56,framme i Göteborg 18.15 o nästa tåg går 19.00 Framme i Östersund 06.50 där jag får ta bussen till Hede 08.10 o framme i Hede 11.00

Ojojoj vilken tid den resan tar 18 timmar,men det är tur att det inte är något bytte mitt i natten. Jag åker hem till Hede den dagen för att Nora fyller år samma dag,då var det lika bra att åka dit direkt tyckte jag när jag ändå är ledig o allt,så åker jag tillbaks till Sveg på tisdagkväll 5/2 istället.


Vilket knasigt väder det är här, plusgrader,det är sol o det blåser,men det var ganska härligt väder ändå =P


Man kan nästan säga att jag börjar bli stamgäst här på bibblan nu,jag behöver inte säga vad jag heter eller vad jag vill =P Men det dåliga är att man ej kan gå in på lunar o på msn här o att man får bara sitta här 1 timme/dag =(


Satt o funderade för någon dag sen,om Johan får jobb i Norge men inte Linda o jag,vad ska jag dit o göra då,utan jobb,utan pengar o allt. Då tror jag nog att jag blir kvar här i Sveg tills jag hittar något iallafall,så kanske jag kommer senare dit,före sommaren.


Det är svårt o säga hur länge till jag blir kvar här uppe,jag vill bort,här finns inget att göra direkt,varför flyttade jag hit igen?! Det är många som undrar det o jag oxå tillomed,men dum som jag är,hade ingen hjärna då,jag vet ingenting vad jag vill eller nånting.


Nu ska jag dra hemmåt o lägga mig framför tv en stund innan jag ska iväg o jobba.




Ovido - Quiz & Flashcards