Alla inlägg den 21 januari 2008

Av Marie Grinde - 21 januari 2008 12:20

Idag fyller pappa år,Grattis =)


I fredags kom Linda till mig,vi drack lite vin,pratade o kollade på lets dance. Man började undra om det var sömnmedel i vinet,för både Linda o jag blev trött o seg o gäspade allt mer o mer.


I lördags jobbade jag hela dagen på kondis,oj vad många semlor det gick den dagen. På kvällen gick jag till MickeoMaria,till deras nya lägenhet där alla jobbade för fullt.(Jennie,Helena,Myran,Nina,Michelle,Jörgen) Sedan åkte vi till deras gamla lägenhet o satt där o drack o pratade. Sedan kom Hussien med pizza så då blev det lite pizza-time.


Igår var jag o Angelica ute o gick en sväng,sedan gick vi förbi MickeoMaria en sväng,blev bjuden på fika där. På kvällen var jag bara hemma o hade tråkigt.


Ikväll hoppas jag på ett bra svar ifrån Kondis,så om jag får ledigt så ska jag boka tågbiljetter ikväll. Känner att jag behöver komma bort en sväng nu.


Man kan undra vad det är för fel på mig,om kvällarna känner jag mig inte alls på humör då jag ensam o allt,då känner jag mig mest deppig o nere,inget funkar eller nånting då.


Ovido - Quiz & Flashcards