Alla inlägg under december 2007

Av Marie Grinde - 18 december 2007 14:09

Nu har jag en ny mobiltelefon,nokia 6500,köpte den utav Hussien så han ska få låna en gamal nokia utav mig tills han har fått sin nya =) Så man kan nästan säga att jag ahr köpt en nygamal telefon,den är ju ny men ändå gamal för han har haft den =D hihi...


Brr...vilka kalla dagar det är nu, -15 tror jag det var nu när jag gick hit till bibblan,men det sägs att det ska bli lite varmare så vi får hoppas på det bästa.


Nu jobbar inte jag på centrum kiosken något mer förän i januari igen..suck..Han som ville att jag skulle jobba mycket under mellandagarna o allt men gör jag det?!?! öhh..nopp.. Jobbar bara på kondis i mellandagarna men det är ju inte många timmar men men..


Då kunde jag åkt ner till Halmstad ändå under nyår men det blir ju inte det nu..får åka dit någon annan gång istället.


På lördag åker jag hem till Hede till pappa för att fira jul med pappa,Ulla,Peter,Madde o hela högen,vet inte vilka det blir men det blir nog skoj iallafall. Sen på juldagen ska jag tillbaks hit till Sveg för att gå på folkan o festa med några vänner. Sedan åker jag till Hede igen för att fira nyår.


Hmm...vad ska jag skriva nu då?! Nu står det helt stilla i skallen på mig..



Av Marie Grinde - 16 december 2007 21:09

I fredags så var man hos Micke o Maria,där var det lite folk,Jennie,Jörgen o lite mer. Drack vin o mintu. Kom hem runt 01.30


I lördags jobbade jag på kondis,började en timme tidigare för dom andra skulle på julbord i Hamra som jag tackade nej till,men ångrade mig lite grann men kul hade man ändå här i Sveg hos Maria. Kollade på shrek jul o drack lite vin,cider o mintu. Kom hem,pratade i telefon med mamma o allt började snurra då,slängde på luren för att kuta in på toan o spy i papperskorgen. Letade fram skurhinken o la den bredvid sängen o det var lika bra för min del. Somnade till slut o vaknade imorse utav en fruktansvärd huvudvärk,ringde mamma,fick lite minnesluckor från inatt då jag pratade med henne.


Idag har jag mest sovit hela dagen men en sak är klar...aldrig blanda alkohol med annan alkohol.


Hos Maria nu o väntar på pizza som Hussien kommer med då han slutar o hoppas på att jag får i mig någon bit iallafall.




Av Marie Grinde - 12 december 2007 13:20

Brr..vad jag fryser...-15 grader ute..just nu borde man ligga framför tv under en filt med varm choklad eller te o bara ta det lugnt o mysa.


Nu har jag fått mitt paket i från halens,ska gå på ica o hämta ut det efter jag har suttit här ett tag,lite kläder o lite julklappar är det iallafall =) 2 julklappar kvar att fixa.


Vad sugen man blir på skaffa sig en liten kattunge när man ser någon så liten..Blev hur sugen som helst igår när jag såg 3 småttingar hos Micke o Maria,hur gullig som helst o långhåriga verkar dom var dessutom,då är dom extra söta =)


Imorrn får jag mitt sovrum tapeserat,efter 2 månaders väntan,men egentligen borde dom tapesera om hela lägenheten min,det är så fula tapeter o trasiga lite här o var men iallafall nu blir mitt sovrum blått,varken för mörkt eller ljust så det blir nog fint =)


Efter nyår får jag bo ensam,min bror har fått jobb i Hede nu,så hur gör jag nu..behåller lägenheten eller skaffar en mindre? Hmm..jag trivs i den jag har nu men har jag råd ensam med den? Måste tänka på saken..


Jag har blivit erbjuden en nokia 6500 för 2000kr,jag är sugen på att köpa den för min samsung lever i sin egen lilla värld lite då o då..plus att jag alltid velat ha en nokia 6500 från första början jag såg den på reklamen =P


Vad händer efter nyår egentligen? Kommer jag bo kvar här eller kommer jag flytta till Norge o jobba eller kommer jag flytta neråt i Sverige? Om jag säger så här,här i Sveg finns det ingen framtid för mig,inget att göra eller nånting. I Norge är det bra betlat,jobba där någon månad o sen dra vidare. I Halmstad trivdes jag väldigt bra o jag längtar tillbaks,så hur blir det egentligen?





Av Marie Grinde - 10 december 2007 13:41

Tiden går bara fortare o fortare men vart försvinner dagarna egentligen?! Snart jul o ingen julkänsla har man..vet inte ens vart vi ska fira jul i år eller nyår,alla planer blev bara förstörda enligt det som syrran sa,så jag vet ingenting längre..Man kunde lika gärna bra dragit ner till Halmstad ändå under nyår men jag ska ju jobba i mellandagarna...suck..


I fredags var det idolfinal o Marie vann,men om jag ska vara ärlig så var Amanda bättre på finallåten..


Lördags jobbade jag hela dagen på kondis sedan var det bara att gå hem o duscha o fixa sig,sedan blev det lite fest hos Mike..Det måste ha varit något fel på mig den kvällen,jag drack 6 cider o jag kände mig inte full,jag kände att jag blev bara tröttare o tröttare men inte full..Hmm..


I söndags,äntligen ledig hela dagen,det var ett tag sen,men jag var ändå tvungen att gå upp tidigt för att tvätta o städa..suck..men somnade igen efter att jag la i en maskin.


Varit hos frisören o toppat mig o gjort lite olika slingor i håret,bruna,röda o blonda slingor,så nu kan man säga att jag är som en ny person =P


Varför tänker jag fortfarande på dig? Jag kan erkänna att jag fortfarande har lite känslor kvar för dig,varför? Jag bryr mig om dig,jag älskar dig fortfarande,vi pratar nästan varje dag med varandra,vi säger puss o kram till varandra o allt. Jag drömmer om dig dag som natt,men vad betyder drömmarna egentligen?!



Av Marie Grinde - 4 december 2007 17:23

Här kommer det lite bilder från då syrran var hemma o hälsade på..


Av Marie Grinde - 4 december 2007 17:19

Nu är det december,tiden går bara fortare o fortare nu för tiden..vad är det som händer egentligen?! Jul om 3 veckor o jag fyller år om 5 veckor...känns som om jag nyss började gymnasiet så fort går tiden..Jag minns första dagen i gymnasiet än i dag.


Snö snö o snö..nu är det kritvitt ute iallafall,plogkanten är typ upp till midjan tror jag.. Snöat flera dagar i rad nu,men nu är det uppehåll iallafall.


I söndags var det julskyltning o jag jobbade,jag trodde att det skulle vara en jobbig dag men det var helt ok,jag trodde det skulle vara mer folk om jag säger så,men det gick bra iallafall =)


Jag har inte så mycket att säga nu helt enkelt..



Ovido - Quiz & Flashcards