Alla inlägg den 18 mars 2010

Av Marie Grinde - 18 mars 2010 21:26

Så sötsugen men imorrn är det fredag,vilket betyder fredagsmys med lite gottigottgott o bra film men även en massa plugg.


Idag fick man besök på jobbet utav Tindra o Isabelle samt mamma o Madde o dom tyckte jag skulle bjuda på mat idag,men det var dåligt med mat hemma,så Madde stod för maten o mamma gjorde maten. När jag kom hem så stod maten på bordet redan,lasange,tack så mycket :)

Slängde i sig maten o bytte om till bikini,för efter 17-tiden skulle Linda hämta upp mig för då stod det candlelight,arombastu o bubbelpool på schemat.


Tindra- "Du har örhänge i naveln"

Jag- "Ja,vill du oxå ha det när du blir stor?"

Tindra- "Nej. Vart ska du?"

Jag- "Jag ska iväg o lära mig att simma,för faster kan inte simma än ;) "

Tindra- "Jag kan lära dig simma"

tyckte det lät lite gulligt o hon är bara 3 år :)


Igår var det en kund som hade skrivit ett meddelande på en servett o det är inte många som lägger sånt meddelande synligt på en bricka precis.

"Här sitter jag i min ensamhet medans alla andra har familj och är lyckliga men jag har inget. Sitter och tänker på min egen begravning hur den kommer att bli"

Det stod skrivit över hela servetten,men minns inte riktigt allt som stod,men det var något i den stilen. Tragiskt o deprimerande var det att läsa det.


Kontakten har kommit tillbaks :)


Skrivet för ett år sen:


Varför finns det ens tv o datorer? Vad behövs för att vi människor ska vara mer sociala med varandra? Behövs det strömavbrott dagligen så man kan kommunicera med varandra om allt som hänt o kommer hända? Man sitter inte ens vid matbordet tillsammans o äter längre. Viktigaste energin är hos människan o inte via en el-kontakt som sitter i väggen.


Killar o tjejer kommer ifrån två olika planeter. Killar sätter sig själva i främsta rummet och alla de andra i andra rummet, medans vi tjejer gör tvärtom. Alltså sätter alla andra i främsta rummet och alla andra i andra hand. Varför är det så? Hur kommer det sig att tjejer och killar tänker så annorlunda? Kanske vi tjejer borde satsa på oss själva i första hand och sedan ta hänsyn till alla andra,och det kanske är då ni börjar få en liten funderare? Men det kanske är då man skulle slippa alla misstolkningar och irritationer som diverse parter fram bringar. Jag är inte ensam om det här o det vet både du o jag som läser detta.








Ovido - Quiz & Flashcards