Alla inlägg under juli 2009

Av Marie Grinde - 10 juli 2009 19:40

Helgen är här o veckan är snart slut,dagarna bara rinner iväg men har denna vecka varit min otursdag eller?


Jobbat hela veckan på papegojan o det började med att jag brände mig på armen då jag skulle ta ut ett bläck ur ugnen,så jag fick ett litet märke där plus alla andra gånger jag bränt mig utan fått märke plus att jag brände mig på en sås som jag skulle hälla över till en annan "burk" (kommer inte på vad det heter) för jag råkade ha fingrar för..ajajaj hot hot hot. Idag skar jag mig på fingret men började inte blöda men ont gjorde det.

I onsdags så skulle jag blanda saft i saftmaskinen men den satt ju inte riktigt som den skulle o det märkte jag då den var full,så saften började rinna överallt,på bordet ner på golvet osv,så det var bara att ta en hink o tömma maskinen o torka allt o sätta ihop den riktigt igen.

Trött hela veckan men tur att det finns kaffe :)


Riktigt pissväder hela veckan,men ihelgen skulle det blir väder har jag hört,hoppas på det oxå.


Vad jag hatar när folk ringer från skyddat nr o sen lämnar dom inte ens mobilsvar,dåligt.


Tack för att du är ärlig o berättade hur det låg till,det betyder :) o jag kan säga att jag blev riktigt glad då oxå :)


Gillar inte folk som har olika sidor,ena stunden är det "jippi vad kul" medans nästa stund " jaha och, som om jag bryr mig" plus att dom säger en sak men gör en annan sak.


På söndag blir det jobb på djungelhuset o eventuellt imorrn,dom skulle höra av sig om det blev mycket imorrn,men det hade varit mycket i veckan för dom,rekord i onsdags sa Markus.


Grattis Johan som fyllde år igår..



Av Marie Grinde - 7 juli 2009 21:51

Gäspar..

Vad trött man kan vara efter bara två dagars jobb.. Men det kan bero på att jag sov dåligt inatt o vaknade halv 6 plus att jag inte riktigt har återhämtat mig sen helgen,men mer jobb blir det,så än blir det inte sovmorgon eller lugnt..


Ännu en dag där maten var godkänd som jag gjorde,köttfärsgratäng. Men det är ju tur att det smakar bra iallafall o inte tvärtom =P Blir nog mat i stora lass hela veckan för Kalles har stängt o det är en massa folk på pappegojan som man inte känner igen vill säga..


Hoppas på jobb ihelgen,även nästa helg kanske? :) Ser ut som om det inte blir härdalsyran då. Har märkt en sak,då jag inte bor i Sveg på sommaren så är det inte lika mycket festande för min del,men sugen är jag ;) Hoppas ni hade det kul på björnfesten alla som var där :)


Somnade i soffan ett tag idag o sen vid 16-tiden ringde pappa mig o då var han här i stan o körde taxi,sen skulle han på jula,elgiganten o willys,så jag följde med han på ställerna o sen blev det mat på daffys. Känns som om det var ett tag sen man träffade han nu,så det var kul att han hörde av sig :)


Hoppas ni tar det lugnt hela vägen o hör av dig vilket fall som helst,när ni är framme o allt så ses vi sen :)


Åhh kan det inte bli oktober nu,börja längta till 3an nu o eget rum,möbler o allt. Fixa o dona hur man vill,när man vill o allt.


Begravning idag på Michael Jackson,halva dagen på tv o radio har det gått om han bara.


Grattis morfar som fyllde år igår.

Grattis Soffan som fyller år idag.










Av Marie Grinde - 5 juli 2009 17:36

I fredags gjorde jag inte så mycket,satt bara hemma o ugglade. Varför åkte herr blå förbi på gåvägen fram o tillbaks,fram o tillbaks hela kvällen?


Lördagen var det personalfest,så först var vi på jobbet o gjorde beställningen till cateringen o sen efter dom var hämtad o klara så blev det mat för oss. Efter maten blev det taxi ner till bowlinghallen o ännu en gång så blev det curling istället för bowling för min del o det gick ju inte så bra att spela när man hade druckit =P hehe..

Sen blev det en sväng till österängparken o sedan till trädgårn,tog oss en varsin öl/cider där o sedan gick vi vidare till G3 o slog klackarna i taket med en flaska i handen o kamera i den andra ;) Efter en stund på dansgolvet så bestämde vi oss att gå vidare till captain cook en sväng,med tanke på att det var olika åldrar på oss alla,så man måste ju dela upp sig så alla känner sig hemma nånstans :)

Till fyllemat blev det langos med skagenröra. Mmm vad gott,langosen var efterlängtad kan jag lugnt säga o sedan blev alla trötta så då tog vi farväl o åkte mot ett varsitt håll.


Idag söndag är en väldigt lugn dag,blev en stund i solen o nu sitter man här o har mest tråkigt o funderar på allting. Hur kan söndagar avra så tråkiga? Ångrar att jag inte följde med er till Svensta,det lät som om ni hade det kul där iallafall :)


Det är inte lätt att göra mat i stora portioner men jag fick mycket godkänd då jag gjorde brunsås i fredags på jobbet o det var första gången jag gjorde sås. Hemma brukar jag ta sås som redan är klar men nu fick jag lära mig göra en egen :)


Saknar...



Av Marie Grinde - 3 juli 2009 19:03

Då blev det helg igen,vart tar dagarna vägen egentligen,det vara rinner iväg.. Men vad händer ikväll egentligen? Förslag?


I veckan har jag jobbat o mer blir det i 3 veckor framöver o sen ledig en vecka o sen jobb igen en vecka som jag vet nu,men hoppas så klart på ännu mer efter det =D


I onsdags var jag o Pär på handledarkurs för övningskörning,så snart blir det varning i trafiken,så håll er inne =P


Imorrn är det personalfest på papegojan med god mat o dryck o sedan blir det bowling o utgång men först ska vi göra mat till två cateringbeställningar o sen in i dimman ;)


Gillar inte när folk har olika sidor,ena sidan gillar man o den andra sidan gillar man inte,verkar som om dom inte vill vara med längre osv..


Nu börjar jag komma in i det stadiet igen som jag bara äter en gång om dagen,varför? Kom på det igår då jag tänkte lägga mig,jag åt ingen middag så lunch vid 12-tiden bara räckte för mig o idag har det inte heller blivit någon middag för min del.


Björnfesten ihelgen i Sveg med Nanne Grönvall o Annelie Ryden eller vad hon heter. Vill dit men som sagt personalfest imorrn,kommer sakna Sveg grymt mycket ihelgen. Men Linda vi tar igen allt på Härdalsyran förhoppningsvis, Baren-karusell-busken-karusell-baren o såklart Lars Kristerz o Markus Fagervall =D


En låt med Lasse Stefanz- Felicita. Minne ifrån London :)

http://www.youtube.com/watch?v=i_RukpLDI0E






Ovido - Quiz & Flashcards