Alla inlägg under juli 2007

Av Marie Grinde - 8 juli 2007 22:25

Då är man jobbat hela helgen ungefär 9½ timme varje dag...pust..  Mycket på jobbet kan jag lova tack vare vädret...Just nu är det storm,har varit det sen igår kväll tror jag.. Imorrn ska man upp o jobba 9.15 igen..


Då jag kom hem o tog av mig skorna kliades det mycket på insidan av foten (mellan stortån o hälen), hmm..märkte att jag hade två knölar där eller rättare sagt jag har det nu.. Vet inte vad det är om det är typ knutar eller något liknande. Mamma har haft det förr i flera år men hon operade bort det. Vad kan det vara?

  

Dennis "Vart kommer du ifrån? Du har en härlig dialekt"

Aron "Varför har du mens?"

Aron "Dom är ju inte så stora"

Jag "Jag har aldrig sett några tågar åka förbi här"

Turist "Vart ifrån Norge kommer du?"



Av Marie Grinde - 6 juli 2007 20:20

Aron började jobba 14.00 idag o skulle sluta runt 17-18-tiden men blev det så..nej utan runt 19-tiden istället kom han hem. Mysig hemmakväll hade jag hoppas på sedan med dipp o film men så blev det inte heller..dom ringde ifrån pizzerian o sa att dom behövde hans hjälp igen...o som vanligt så kan ju inte han säga nej. Så nu är han iväg o jobbar igen..kvällen är förstörd ännu en gång.


Vi hinner aldrig ses nu för tiden,det här blev värre än i Sveg...där uppe hade vi iallafall tid tillsammans men nu är allt förstört känns det som. Suck..Vad ska jag göra här enam hela tiden,varje kväll,varje dag är jag ensam känns det som. 

Varför flyttade jag ner hit egentligen,allt känns så meningslöst nu.


Pissväder hela dagrna,översvämning i Helsingborg o Malmö. Här nedan är en bild ifrån Malmö.

Av Marie Grinde - 5 juli 2007 17:07

Idag är det ett riktigt pissväder kan man verkligen säga,spöregn hela tiden,grått o trist. Så idag har jag bara suttit inne o haft tråkigt o är allmän less o irriterad på allt. Det har typ regnat här i veckor nu,säkert 3 veckor iallafall med någon dag uppehåll. Kollade på en film som var hur kass som helst så den raderade jag sedan.


Kollade på arbetsförmedlingens sida om det fanns lite jobb här nere i i Sveg/Hede men här nere fanns det inget som jag är intresserad utav iallafall men i Sveg hittade jag ett så det ska jag nog söka o sen får vi se hur det blir.


Ok jag trivs här nere på mitt jobb men var det verkligen rätt att flytta ner hit,både ja o nej faktikst. Jag har inga kompisar här nere o jag har inget att hämta här om man säger så plus att Aron jobbar hela tiden (nästan värre nu än i Sveg) tycker jag iallafall så Ja jag längtar hem ibland,som nu tex. Det är kul att se något nytt men det är tråkigt att vi aldrig ses o aldrig hittar på något.

"Ring o bjud hem någon då du har tråkigt" det får jag höra ofta men vem ska jag bjuda hem,jag känner ju ingen här. O du säger att du inte heller känner någon här längre så varför flyttade vi hit egentligen? Den frågan har jag ställt dig länge o får aldrig riktigt svar.


Gjorde jag rätt som flyttade ner hit?

Vad kommer att hända det senaste halvåret?

Är jag lika älskad som förr?

Är jag lycklig?

Är det ok att tårarna kommer både av glädje o utav sorg?

Ibland känns mitt liv meningslöst så varför finns jag här?!

Är det rätt att känna så här som jag gör?

Just nu vet jag ingenting,allt står stilla,tiden står stilla,allt.



Av Marie Grinde - 3 juli 2007 20:46

Gud asså vad mycket det har vart idag...Saralisa ville att jag skulle komma in tidigare idag o då jag kom så var kön ända ut o så var det kanske 3-4 timmar o sen skulle alla ha mat samtidigt,vilket var klart runt 17-tiden,sen var det bara att plocka efter alla o själv äta lite mat..Så här mycket har det adlrig varit sen jag började. Och jag lyckades dessutom skära mig på en konservburk idag så jag började blöda *ajajaj*

Hoppas på att det är lite lugnare till helgen då jag ska jobba igen.


Aron åkte just iväg på bio "Transformes" o han är hemma inatt runt 24-tiden något sånt. Så själv ska man sitta hemma o mysa framför en film som jag har laddat ner Vildängel,Vinterviken,Elizabethtown eller varför inte Because I said so...Hoppas dom två sista är bra =) Vildängel såg jag då vi var på konfirmationsresa i 8an så det var ett tag sen.


Idag har Festis blivit streliserad o vaccinerad,hon har just fått sin första måltid från klockan 19 igår kväll.


Fick reda av Linda idag att Säffle-marknaden är i september o inte i augusti så då kanske jag kan åka åka upp till Sveg/Hede på avslutningen på storön =)




Av Marie Grinde - 2 juli 2007 11:37

Idag är jag ledig ifrån jobbet,det var typ lika dött idag som igår så jag fick ledigt idag =) Så idag blir det en lugn dag för min del..vila ut..


Då jag är ledig så ska Aron jobba,då han är ledig så jobbar jag...kul vi ses aldrig...suck suck suck.. Hur kul är det egentligen?! Hinner inte hitta på något alls tillsammans.  O imorrn ska han gå på bio ensam o se transformes vilket inte jag vill se så då blir man ensam ännu en kväll.


Imorrn hoppas jag på att jobba men jag ska försöka sluta tidigare för Festis ska nämligen streliseras imorrn.


Tänk vad bra det hade varit om man kunde vara på 2 ställen samtidigt,den 24 augusti tex vill jag vara både i Sveg/Hede o i Säffle. Hmm..Hur gör man då?


Varför ha så brottom med allt,ta det lugnt istället. Bli så irriterad på folk som ska ha brottom hela tiden.. Minns då vi var nere i Bosnien förra året då vi var på en pub o drack öl,när alla hade druckit upp utom jag så skulle vi gå helt plötsligt o jag hade halva kvar. Alltså så är det jämt.. 




Av Marie Grinde - 1 juli 2007 18:23

Helt slut i fötterna är jag efter allt jobb o slit. Har nu jobbat i 3 dar i streck o mer blir det fram till tisdag som jag vet nu. Idag öppnade jag o det gick bra. Men jag trivs rätt bra på jobbet faktikst,personal i min ålder,snälla o trevliga,har nog inte träffat all personal ännu. Det är ju bara timantsällning jag har men hopaps på fast så småningom. Visssa dagar är det mycket att göra o vissa dagar är det lite mindre.

Känns som om det är typ mitt i veckan men det är lördag..hmm..så har det varit hela helgen för mig.


Vill hem till Hede/sveg o hälsa på alla snart,funderar på att göra det till avslutningen på storön,då har ju lönen kommit o allt så det passar ju bra =) 


2 bilder från midsommar helgen,jag är inte gravid,jag drar ut magen =P 




Ovido - Quiz & Flashcards