Alla inlägg den 5 juli 2007

Av Marie Grinde - 5 juli 2007 17:07

Idag är det ett riktigt pissväder kan man verkligen säga,spöregn hela tiden,grått o trist. Så idag har jag bara suttit inne o haft tråkigt o är allmän less o irriterad på allt. Det har typ regnat här i veckor nu,säkert 3 veckor iallafall med någon dag uppehåll. Kollade på en film som var hur kass som helst så den raderade jag sedan.


Kollade på arbetsförmedlingens sida om det fanns lite jobb här nere i i Sveg/Hede men här nere fanns det inget som jag är intresserad utav iallafall men i Sveg hittade jag ett så det ska jag nog söka o sen får vi se hur det blir.


Ok jag trivs här nere på mitt jobb men var det verkligen rätt att flytta ner hit,både ja o nej faktikst. Jag har inga kompisar här nere o jag har inget att hämta här om man säger så plus att Aron jobbar hela tiden (nästan värre nu än i Sveg) tycker jag iallafall så Ja jag längtar hem ibland,som nu tex. Det är kul att se något nytt men det är tråkigt att vi aldrig ses o aldrig hittar på något.

"Ring o bjud hem någon då du har tråkigt" det får jag höra ofta men vem ska jag bjuda hem,jag känner ju ingen här. O du säger att du inte heller känner någon här längre så varför flyttade vi hit egentligen? Den frågan har jag ställt dig länge o får aldrig riktigt svar.


Gjorde jag rätt som flyttade ner hit?

Vad kommer att hända det senaste halvåret?

Är jag lika älskad som förr?

Är jag lycklig?

Är det ok att tårarna kommer både av glädje o utav sorg?

Ibland känns mitt liv meningslöst så varför finns jag här?!

Är det rätt att känna så här som jag gör?

Just nu vet jag ingenting,allt står stilla,tiden står stilla,allt.



Ovido - Quiz & Flashcards