Alla inlägg den 20 februari 2010

Av Marie Grinde - 20 februari 2010 22:44

14.20 tog jag bussen till Hede så Nu är man hemma i Hede igen o hälsar på. Sitter just nu i brors gästrum under täcket o ska snart göra natt. Alla andra sover sött redan.

Sen blev det middag,något nytt kycklingrecept men gott var det :) Sedan åkte Madde o Sofia ner o träna så då blev det lite godis o barnprogram tillsammans med Tindra medans Isabelle sov sött redan i sin säng.

Vi skippade melodifestivalen o dessutom var det var mycket bättre förr så istället blev det Wallander-Dödsängeln tillsammans med lite dipp,chips o grönsaker.


Undra om man ska ringa pappa imorrn o säga att han ska komma ner ifrån Nysätern :)


Funderar på att åka tillbaks till Sveg imorrn kväll istället för på måndagmorgon,så jag får lite sovmorgon iallafall,hinner väl ändå inte göra så mycket däremellan tiderna. Men vi får se,känns som om jag behöver lite sovmrogon iallafall.


Nu är mitt vitrinskåp på plats o glasen likaså :) Tack Jonas o Jesper för bärhjälp o tack mamma för monteringshjälpen fast det blev extra lång tid för oss att sätta ihop det =P men alla kan göra fel ibland...


Igår blev det vinkväll hos Linda medans grabbarna hade hockeykväll i rummet bredvid o sen blev det svegskrogen som stod på listan. 


Jag förstår mig inte på folk ibland,hur tänker dom egentligen?




Ovido - Quiz & Flashcards