Alla inlägg den 11 februari 2010

Av Marie Grinde - 11 februari 2010 19:24

Inatt blev man helt skräckslagen av drömmen som jag hade. Bara för att jag hatar killen som är med i filmen The grudge så var det han som dök upp i min dröm tillsammans med en yxmördare som samtidigt var en våldtäcktsman. Alla som är knallvit i ansiktet o svart runt ögonen o svart klädsel gillar jag inte i filmer!

Jag pratade med mamma i telefon o hon hade hört på radio att det gick omkring en yxmördare vid alla lägenheter så man skulle låsa dörrarna. När jag precist hade låst min dörr så var han där utanför men han gick vidare för min dörr var låst. Sedan skulle jag kolla om balkongsdörren var låst o då såg jag den där killen kom emot mig så då gick jag o gömde mig under kojan jag hade gjort av ett bord o täcke.

Hur kan man drömma något sånt här egentligen? Jag vågade knappt öppna ögonen sen då jag vakande o så fort jag vaknade så tänkte jag på detta men jag vände på mig o drömde en ny dröm som tur var,en lite mer kärleksfull dröm :) Mardröm o kärleksdröm samma natt,men jag skippar mardrömmen helst.


Fullt ös var det på jobbet idag,jag började 12.15 o vid 15.30 tiden kunde jag börja ta det lugnt o ta en kopp kaffe. Vilken tur att jag åt lunch hemma idag säger jag bara,så man hann med allt. Senare under dagen fick kunderna en show att se på, En vurpa inomhus fick den heta. Jag hade precis lämnat ett glas med varm choklad till en kund o sen när jag skulle därifrån så satte jag mig på rumpan mellan två bord men jag var lika snabbt upp på benen igen men en aning rödare i ansiktet. Tack o lov att det inte var så mycket folk där inne o att jag inte hade något glas i handen men det var lika pinsamt ändå. Man kanske ska börja torka golvet när man ser att det är blött efter allt snö?


Alltid lika nervös varje gång,men snart är det klart :)






Ovido - Quiz & Flashcards