Alla inlägg den 14 februari 2010

Av Marie Grinde - 14 februari 2010 17:13

Vad är det med mig nu för tiden? Jag känner mig hur trött som helst,trött o seg på morgonen o jag vill bara ligga kvar då klockan ringer men måste upp. Jag sover helst hela dagen om jag fick men jag ställer ändå klockan då jag är ledig för jag vill inte sova bort hela dagen o jag vet att jag kan det göra det.


Jag har nog kommit in i det stadiet där jag inte är så hungrig nu för tiden,både igår o idag har jag bara ätit smörgåsar utan inge riktig mat. Hmm..


I fredags blev det åter igen ett vinglas i handen tillsammans med bästa Linda :) Vilken tur att du finns,vad skulle jag annars göra?

Igår lördag var det jobb o sedan blev det dum o dummare på tv tillsammans med blåbärspaj o en ramlösa i handen.


Alla hjärtans dag idag o här sitter man ensam o är sugen på en riktig fin middag med vin o levande ljus. (drömmer mig bort o längtar tills den dagen kommer) eller varför inte bara en en fika med den man gillar. Men själv har jag bara ätit smörgåsar till middag o tog en fika på jobbet tillsammans med Elin.


Idag på jobbet var det rätt mycket,folk hela tiden o alla tårtor,bakelser o semlor var slut till 15-tiden. Men det är så det ska vara :)


Jag måste börja sluta med allt onyttigt o börja mitt nya liv med lite promenader om kvällarna o börja köpa frukt istället för godis då jag är sugen på något söttt. Men det är inte alltid det går bra.


Imorrn blir det jobb mellan 6-11 o då är jag inne i sjätte dagen,men jag är glad att jag får jobba så jag ska inte klaga :)


Mamma,när får jag min kaffeperkilator o mitt vitrinskåp. O när ska hyllorna få komma upp på väggen egentligen?


Lasse är borta :(


Ha en fortsatt trevlig alla hjärtans dag!


Ovido - Quiz & Flashcards