Alla inlägg den 20 februari 2008

Av Marie Grinde - 20 februari 2008 13:02

Igår jobbade jag på centrum då kom alla mina funderingar upp,jag trivs inte där direkt..Jag vet inte direkt varför heller men det är tråkigt att jobba där o jag trivs inte direkt. Så vad ska jag göra? Om jag ska vara ärlig så funderar jag på att sluta där men jag ska fundera ett tag till,jag har ju ändå ett jobb så jag klarar mig ändå men som sagt jag ska fundera lite mer..


Pratade med Ragge igår o nu ska jag städa alla dagar på kondis utom söndagar.. men han skulle skriva ner alla tider åt mig som jag får idag,det kanske  blir lite lättare att hålla reda på,än att kolla på Ann-Catrins tider oxå (det är hennes städtider jag fått) Jag har ju ett helt schema för alla som jobbar där. Men det blir nog bra till slut hoppas jag.


Hmm..undra vad jag ska göra ihelgen då,mer än att jobba vill säga ?????


Måste på folkan nån dag o kolla om jag hittar något där,det är nämligen utförsäljning av kläder där fram till 10 mars nu,sen måste jag på dollar oxå o inhandla lite saker,man skulle haft bil o körkort nu vid det här laget. Jag behöver ett skoställ på dollar men jag kan ju inte gå med det hem precis o sen en massa fina tavlor oxå o lite småprylar.


Nästa helg är det fest på folkan,då kanske man ska dit =)


Imorrn får jag pengar från alfa-kassan,så här mycket som jag får nu har jag inte fått på ett bra tag ifrån dom =) Sen nästa vecka lön ifrån centrum o kondis =)


Strålande sol ute,precis som det brukar vara om påsken,hoppas det blir sånt här väder då det är påsk oxå..nu kom jag på en sak oxå,måste fråga Ragge hur det blir i påsk,för då vill jag ta ledigt.


Ovido - Quiz & Flashcards