Alla inlägg den 18 februari 2008

Av Marie Grinde - 18 februari 2008 17:12

Nu har jag jobbat en hel vecka utan ledighet o mer blir det..Det börjar kännas i kroppen nu,trött o seg är jag oxå.

Idag jobbade jag på kondis i 8 timmar,börjar 6 imorse o så ringde dom nu att dom gjort fel,det är ingen som jobbar just nu,o frågade om jag kunde ta det passet oxå,men orka,är helt slut o dessutom är jag på bibblan nu,o i fortsättningen kommer jag få ta Elins tider oxå,undra om det är Ann-Catrins gamla tider han menar..hmm..Jag får fråga imorrn helt enkelt.


Varför umgås med vänner som man inte gillar bara för att man inte vill vara ensam?! Är inte det lite konstigt,eller?


Sportlovs veckorna har börjat,det märks för båda jobben vill ha mig samtidigt nästan.


Shit vad ont jag har i axlarna/nacken o svanken..Synd att jag inte hade någon nu som kunde ge mig massage.


I fredags gick jag o Linda på knuten för att käka mat o så tog vi oss en varsin cider,sedan gick vi hem till Linda,då kom Iza dit,vi drack vin o pratade o hade kul =) Stackars Linda säger jag,men kul var det.

Sedan gick vi till Johan,Linda minns inte hur vi kom dit o varför hon hade byxor på sig(hon hade kjol innan o jag sa till henne att byta för vi gick dit) o dessutom hade hon två olika skor på dig,vänster sko på båda...hahaha..det var kul =D Hon tappade även sin mobil i snön så jag fick ringa på den.


Lördags var det melodifestivalen som gällde för min del,Sanna Nilsen var bäst o kebabpizza var sämst,hur kan dom ta med såna bidrag,det fattar jag inte,helt värdelöst.


Jag vet inte vad jag vill,vill jag vara kvar här o fortsätta jobba här ett tag till,vill jag till Norge,vill jag till Halmstad? Allt känns så ????? ja jag vet inte vad jag ska säga,men just nu vet jag ingenting,jag trivs på kondis iallafall.




Ovido - Quiz & Flashcards