Alla inlägg den 20 april 2008

Av Marie Grinde - 20 april 2008 21:10

Jag vill:

tatuera o pierca mig

flytta

jobba heltid  

ha sommar o sol

festa

ha körkort

ut o resa

ha en riktig dator som funkar plus bredband

o mycket mycket mer,ni skulle nog inte orka lyssna på mig om jag satt här o räknade upp alltihop.. =P


Jag har iallafall lyckat bokad tid för tatuering iallafall,så nu är det bara o sitta o vänta tills han hör av sig till mig dvs så han närmar sig mig på listan. O då det gäller piercing,jag får ju inte ha den synlig på jobbet,annars skulle jag tagit i överläppen för länge länge sen..Vart vill jag ha den?!


Mer timmar kommer jag iallafall få på kondis men om det blir heltid tror jag inte,bara vänta o se..


Körkort kommer jag ta så småningom då jag har lite mer pengar,det är ju så fruktansvärt dyrt nu mera..uscha fy.. Var faktiskt ute o övningkörde idag med brosan =)


Sommaren är på väg,sakta men säkert o då blir det en hel del fester, längtar =)


Flytta vet jag inte riktigt vart om det är neråt i Sverige eller om någonstans,vi får se vad som händer, det beror på..


Varför måste allt kosta pengar?



Av Marie Grinde - 20 april 2008 18:47

Nu är jag hemma i Hede,kom hit idag,åker hem till Sveg imorrn igen =P Skulle egentligen hit igår men min bror skulle ringa då han hade fått tag på chafför men gjorde ju aldrig det.


Ibland kan jag få en ryck o bara längta hem hur mycket som helst o då vill jag ha skjuts på en gång. Hmm..


I fredags kom mamma,Linda,Madde o Tindra till mig,vi var på dollar sedan var på på folkan o åt lunch o sedan åkte vi runt i sveg o kollade läget. Jag trodde att jag skulle jobba men jag var tydligen ledig hela dagen då =)

På kvällen gick jag till Håkan,var där o drack lite,pratade,kollade på tv/lyssnade på musik o lärde känna varandra lite bättre helt enklet. Andreas o Marie kom förbi en stund.


Lördagen vaknade jag runt 12-tiden o 12.20 ringde Per-Anton o ville att jag skulle jobba så då var det bara att kliva upp o fixa ordning sig lite snabbt,var på jobbet 12.45 iallafall,så det kallar jag snabbt =) På kvällen tog jag det bara lugnt.


Idag söndag åkte jag hem till Hede,Pär o Linda kom o hämtade mig,vi åt på knuten,sedan åkte vi förbi Lars-johan för att kolla på hans mindre hus som han hyr ut. Sedan åkte vi vidare till Hede,har varit hos Peter o Madde tills nu,har övningkört lite bil oxå,fast det var ju en automatbil så det gick bra =) men jag kunde inte ställa fram sätet så mycket som jag ville men det gick bra ändå =)


23 maj är det premiär på storön..Jippi =)


Ångrar ibland att jag tog emot Siri,jag vet inte riktigt men det blir mer stökigare utav henne. Hon följer efter mig vart jag än går, Hon är uppe i blomman (har haft vitpeppar där nu så nu är hon inte där),leker med kablar mm..


Funderar ibland på att söka en mindre lägenhet,så jag sparar lite mer pengar eller vad jag ska säga..


Ovido - Quiz & Flashcards