Alla inlägg den 14 april 2008

Av Marie Grinde - 14 april 2008 12:04

Under fredagen städade jag på kondis,sedan tog jag det bara lugnt,var hemma o kollade på tv bara.

Pappa kom till mig i lördags vid 10 o ville ha frukost, sedan jobbade jag mellan 11-16, hem o duschade o tog det lugnt ett tag,sedan gick jag till Micke o Maria men dom var ju inte hemma,men Helena var där o var barnvakt,så då satt jag där med henne ett tag =)

Söndagen bestod mest av städning o tvättning. Pappa kom o bjöd mig på lunch på björnen (vad bråttom han har hela tiden,man hinenr kanppt äta klart innan han sak iväg) Sedan gick jag till Micke o Maria,satt där o spelade kort med Nina o Michelle,sedan lånade jag datorn för att beställa lite kläder o kollade på one three hill.


Snart måste jag ta mig i kragen o börja plugga till körkortet igen...men man måste ju ha pengar först annars blir det lite svårt..


Jag funderar på att sälja min dator med tillbehör..men jag måste fixa till den först.. Undra hur mycket jag får för den förresten?! Hmm... Jag är sugen på att sälja typ allt jag har bara för att få ihop pengar. Funderar även på att söka mer jobb här så jag kan jobba lite extra då jag är ledig.


Mamma o Linda (pärs brud) kommer upp idag,då ska vi åka på dollar en sväng o sedan åker dom vidare till Hede. Dom skulle in på McDonald i Mora o köpa en hamburgare till mig =P


Längtar till sommaren o alla fester Svegskalaset,Storön,Härdalsyran,Hedebyfestvecka o mycket mer =) o dessutom slipper man alla "tunga" kläder o skor.



Ovido - Quiz & Flashcards