Alla inlägg den 7 april 2008

Av Marie Grinde - 7 april 2008 12:15

Nu blir det vinter igen,helt vitt ute igen,det har snöat hela förmiddagen o det slutar inte utan det bara vräker o vräker ner med snö. Det som hade tinat så bra o all snö var nästan borta men nu är den här igen..suck.. Skit väder.


Idag kommer jag jobba två pass på kondis. Har redan jobbat ett så nu är det ett pass kvar. Jobbade mellan 6-11 o nästa pass är 17-19.30 då det är mest städning. Kommer jobba 6-11 imorrn igen. Ragnar o Birgit är hemma o är magsjuka så jag får jobba istället för dom om morgonen,men det går lika bra det,bara man går o lägger sig i tid så man kommer upp 5 =)


Jag kommer få mer timmar på kondis o jag slipppr städningen i maj någon gång =) Så jag tror nästan att jag blir kvar här i sommar,som det ser ut som nu iallafall =)


Man har trots allt inte förändrats så mycket under åren sen man gick i dagis. Det har kommit in rätt så många dagisfröknar på kondis som känner igen mig o alla blir lika förvånad över att se mig jobba där.. Så det är lite kul,dom har dessutom inte förändrats så mycket dom heller om jag ska vara ärlig =)


I fredags tog jag det lugnt, var hos Micke o Maria ett tag,spelade kort med Michelle då jag var där samtidigt som jag kollade på tv.


Lördags var det partaj,förfest hos Micke o Maria, där var det Jörgen,Hanna,Emma,Sara,Angelica,Johan,Roy,Monica, Anna-Karin och Helena. Undra om jag fick med alla nu o om jag minns alla namn rätt =)  Sedan gick alla grabbarna ner till folkan medans vi tjejer åkte bil ner =D Dansade oss svettiga o törstiga till djurvallens spelmän,det där var musik som slog klackarna i taket vill jag lova =D hehe.. Vi var aldrig till Sven-Ingvars show men kul hade vi ändå =)




Ovido - Quiz & Flashcards