Alla inlägg den 20 mars 2008

Av Marie Grinde - 20 mars 2008 09:56

Vill Önska er alla en riktigt Glad Påsk =)


Hur många leenden kan man egentligen ha? o hur många miner? Undra hur många jag har?!


I lördags piercade jag mig i naveln,funderar på att göra i överläppen oxå. Nästa vecka ska jag boka tid för tatto. Dom senaste veckorna har jag varit hur frälst som helst i piercing o tattos,vet inte varför men men...


Åker upp till Nysätern idag,börjar jobba på tisdag igen,skönt med lång ledigt nu =)


Nu har jag fått katt,en liten Siri,hur gullig o söt som helst o liten plutt =) hehe...


Nu har jag nya planer till somamren,kanske. Jag vill bort så fort som möjligt härifrån men jag vill ändå stanna o jobba här i sommar så jag hinner få ihop lite pengar innan flytten o allt sånt,så vi får se hur det blir.


Du verkar inte veta vad jag känner o tycker,jag vill men du vill inte,varför är du så feg för att testa?!


Längtar nästan tills jag hittar den rätta,så tråkigt att vara ensam,ingen att prata med,mysa med eller nånting. Var finns du? Men ibland kan det vara skönt att vara ensam men jag saknar liksom någon på något sätt.


Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Finns den?


Svårt att sova om nätterna,jag går o lägger mig runt 23-24 tiden men somnar kanske runt 2-3 tiden nån gång plus att jag vaknar varje timme känns det som,vad är det för fel? Ibland känns det som om jag inte alls har sovit något om nätterna.


För någon dag sen kom en kund o sa "Det här måste vara europast godaste semlor!" o igår var det en som frågade mig "Hur kan du hålla dig så smal o jobba här på kondis?"

Hehe lite kul tyckte jag...=)


Nu ska jag dra,vi hörs efter påsk =)


Ovido - Quiz & Flashcards