Alla inlägg den 3 juni 2010

Av Marie Grinde - 3 juni 2010 22:17

På mina lediga dagar blev det besök i Hede men det tråkiga var att det var mer moln än sol under dom dagarna så idag blev det ett besök på rörelseverkstan i solariumet. Riktigt bra rör kan jag säga,jag fick färg,solbränd nästan så nu behöver jag inte sola solarium något mer :)

Igår fick jag äran att hämta Tindra o Isabelle på dagis o sen åkte vi på ica o handlade. Efter två besök på ica så blev det grillat o hallon-blåbärspaj. *mums*


För fem år sedan stod jag i kyrkan o tog emot slutbetyget o sjöng "jag har tagit studenten". Imorrn är det andras tur,Grattis alla studenter. Drömmer mig tillbaks till skoltiden. Om jag ska vara ärlig så längtar jag faktikst tillbaks vissa gånger.


Jag har gjort något som jag inte trodde jag skulle göra,får svar om någon vecka förhoppningsvis så vi får se hur det går,är faktikst lite nervös om det skulle bli så.


Igår beställde jag kläder från gina tricot,hoppas på att allt passar o sitter bra på mig,orkar inte skicka tillbaks hela tiden.


På midsommarafton blir jag chafför till min bror här i Sveg. Är tydligen crusing här då oxå,så då ville han att vi skulle crusa lite.


Ihelgen blir det jobb,men vad kommer hända mer? Förslag?


Ojdå,har jag inte fixat färgerna här än? =P Det kommer så småningom,håll ut.

Ovido - Quiz & Flashcards