Alla inlägg den 18 maj 2010

Av Marie Grinde - 18 maj 2010 17:25

Jaa äntligen funkar datorn o internet igen =D Känns att man är beronde av internet,går in på telefon o surfar hela tiden då man inte har någon dator till hands. Tack för hjälpen :)


I lördags åkte man på cinderellakryssning tillsammans med M,C,N,A och E. Trevligt sällskap,god middagsbuffé,alkohol o skratt. Det blev inga kort knäppta denna gång.

Vi åkte buss (Härjedalingen) ner tillsammans med några Östersundsbor o Ljusdalsbor o bussen blev full. Dom från Östersund höll igång kan jag lova,direkt då dom satte sig på bussen tills vi klev av,lika så på hemresan. Allsång på vägen hem med en som var med i körslaget,minns dock inte vilket team han var med i. I Tönnebro såg vi Evert Ljusberg o på båten såg man några som var med i färjan.


På scenen stod Ständut blakk o Easy kit. På dansgolvet blev mann mest chockad utav alla "porr" dansare. Kort kort klänning så dom visade allt,slängde med håret hit o dit o benen upp på räcket osv, o alla killar ville gå fram till dom.


Hur kan man ta med sig småbarn på kryssning egentligen? Dom är uppe sent o föräldrarna är fulla.


Det var en kul helg,kryssning blir det mer gånger :) Sugen på att åka på en till ganska snart faktiskt ;) Nu blev jag på festhumör.


Igår kom sommaren,strålande sol,fjärilar,nyckelpigor,humlor o gräset är grönare,härligt. Men idag,vart försvann solen?


Nästa helg är det premiär på storön =D



Av Marie Grinde - 18 maj 2010 17:20

Grattis i efterkott mamma.

 

http://www.youtube.com/watch?v=OQim_tGoxFc

Ja, må han leva!
Ja, må han leva!
Ja, må han leva uti hundrade år!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva uti hundrade år!


Och när han har levat
Och när han har levat
Och när han har levat uti hundrade år!
Ja, då ska han skjutas.
Ja, då ska han skjutas
Ja, då ska han skjutas på en skottkärra fram!


  


Du finns alltid där när jag behöver dig. Du är en källa av styrka och vägledning. Med dig känner jag mig trygg. Kanske borde jag berätta för dig oftare hur mycket jag uppskattar dig,men du är den jag älskar. Du är ljuset i mitt liv.


Ovido - Quiz & Flashcards